Bonuri de masă de la UE

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Vasilica i-a salutat pe colegii săi de Guvern citind de pe o fiţuică. Bună ziua, dragi colegi, le-a spus madam premier, cu ochii lipiţi de hârtia care îi încremenise în palme. Răspunsul acestora ar fi trebuit să vină pe bileţele, ca pe vremuri, la şcoală.

* Andruşca de la Economie a scăpat iarăşi teafăr, cred că e talismanul norocos al coaliţiei PSD-ALDE. Dacă l-ar fi pus careva să silabisească în locul lui Dăncilă... Dar mai bine că nu s-a apelat la această variantă delicată!

* Ieri s-a terminat vacanţa parlamentarilor români. Prima zi de serviciu a fost destul de grea pentru mulţi dintre ei - au avut de scris compunerea cu titlul "Vacanţa de iarnă". La bunici sau la Chamonix.

* Fostul moţ de la Educaţie, Pop-Plop, este de părere că nu contează dacă vorbeşti frumos, importante fiind faptele. Astfel, domnul Genunche îi ia apărarea lui Popa, succesorul său. Ce recenzii o fi citit Livişor, unde s-a scris despre faptul că rectorul de la Suceava bolboroseşte urât/murdar? Şi de când frumos este sinonimul lui corect? Precizare pentru ministrul uns recent: boss, sinonim n-are absolut nicio legătură cu Simona, nu mai da vina pe regionalisme!

* Băiatul lui Daddy, Valentin Dragnea, a renunţat la businessul cu restaurante şi a intrat cu toată forţa pe piaţa imobiliarelor. Iată cum ar suna primul (şi probabil singurul) anunţ comandat la mica publicitate: Vând Justiţie semidecomandată, zonă bună, cu toate facilităţile, nu răspund la beep-uri, exclus europenii şi alţi aventurieri.

* Ministrul Transporturilor susţine că şi DNA este vinovată de lipsa autostrăzilor din România. Normal, procurorii Codruţei au ştiut să facă drumuri doar până la Tribunal...

* M-a atras următorul titlu de pe un site de ştiri: "Dăncilă a început curăţenia la Guvern". Parcă o şi aud strigând la miniştri, tot cu o hârtie în faţă, să rămână dincolo de uşă, deoarece e proaspăt spălat pe jos.

* Uniunea Europeană a anunţat joi că doar ţările care respectă statul de drept vor mai primi finanţe comunitare. Aoleu, monsieur Juncker, dar măcar la caiet s-ar putea? Sau bonuri de masă?

Citit 846 ori Ultima modificare Joi, 01 Februarie 2018 17:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.