Invidia Lenuței

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Reclamele TV la o anumită farmacie sunt un delir continuu, deși pare că dramatizez. De ce ar trebui să dansezi într-o asemenea unitate, să te îmbrățișezi (așa cum ni se arată în spotul publicitar), să-ți petreci timpul într-un punct în care se vând siringi și buline, cum zicea bunica? Doar ca să umanizăm industria paracetamolului? Deja mi se par OK ăia care fac grătare în cimitir. 

* Nu e apă caldă în mai multe școli din România? Păi, la radio și la televizor ni se recită cu spor că trebuie să ne igienizăm membrele... Cum vor face elevii, vor veni acasă între matematică și chimie? Că de dus mâna la gură și la nas, nu se pune problema. N-au de ales, cel puțin în minutele în care, aflați întâmplător la locul de fumat, își vor aprinde câte o țigară. 

* Tăriceanu de la liberalii care, conform sondajelor, nu vor prinde următorul Parlament al României (li se mai spune și ALDE) este de părere că alegerile locale ar trebui amânate din cauza coronavirusului. Așa e, nu degeaba a îmbătrânit în politică – spus-a Baba Vanga la un moment dat că virusul chinezesc se va ofili prin 2037. Abia atunci o să ne votăm viceprimarul, secretarii de stat și președintele neînsurat al Senatului. 

* Va fi un holtei râvnit pe în acea epocă seniorul Tăriceanu, după ce își va fi părăsit și a douăzeci și patra nevastă.

* Senatorul Liviu Pop, fost ministru al Educației, va depune plângere penală pe numele fiului Sorinei Pintea, care i-a pomenit numele în scandalul din weekend. Pop-Genunche, mândru nevoie mare de propria fotografie din buletin, spune că are de apărat o imagine „cât Casa Poporului". Desigur. Bill Gates mai are de muncit două vieți ca să ajungă la nivelul celebrității lui Pop Liviu Marian.

* Lenuța Udrea, cetățean al statului Costa Rica refugiat în România, îi ia apărarea Sorinei Pintea: „Este o înscenare.” Mi se pare că o roade serios invidia: cum să facă pușcărie una care a furat mai puțin decât blonda lui Băsescu?

* Un elev al Școlii de Poliție din Câmpina a fost prins după ce a sustras bijuterii dintr-un mall ploieștean. E greu să ajungi polițist, dar e păcat să nu încerci.

Citit 1118 ori Ultima modificare Luni, 02 Martie 2020 18:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.