Gheaba strică treaba

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Niște borfași mioritici, despre care am putea ști că sunt la muncă în străinătate, au produs un prejudiciu de peste jumătate de milion de euro în Belgia. Băieții furau unelte, biciclete și alte acareturi, cel puțin asta scrie presa de la ei, adică nu produse foarte scumpe. Prin urmare, au avut de treabă în toiul pandemiei. Să fim ipocriți au ba? Dacă granițele noastre ar fi rămas închise, ai noștri ca stejarii (or ca brazii, după gust) ar fi operat la ei acasă. Aș fi plâns și eu, și nici dumneavoastră n-ați fi chiuit. Așa să ne ajute Spațiul Schengen!

* Precizare, așa cum procedez de fiecare dată: oamenii lipsiți totalmente de simțul umorului, pot evita rubrica de față. Nu e o pierdere pentru ei, ci doar maculatură.

* N-am habar cine-i scrie textele ministrului Sănătății, însă e limpede că-i talentat, haios din cale afară. Nu degeaba s-a prăpădit de râs Alexandru Rafila în emisiunea lui Tucă. Iată ce a afirmat Nelu Tătaru acum două zile, referindu-se la pandemia românească de Covid-19: "Suntem într-un platou dințat dintr-a doua cocoașă a primului val." Rechinul din mine plânge, cămila mi se stinge și aș putea continua această poezie naivă. E mai mult decât stand-up comedy și este din bani publici.

* Platoul dințat și cocoașa, iată o propunere sinceră pentru un nou brand de țară! Frunza Lenuței Udrea s-a uscat din cauza secetei, dar și pentru că fosta primă blondă a republicii și-a găsit consort. Nu mai prezintă același interes, parol.

* Un secretar de stat anunță că piscinele interioare din România nu vor fi redeschise prea curând. Abia acum putem vorbi despre cocoașe. Cifoză sau, cum zice românul neaoș, gheabă. Care gheabă, ne șoptește folclorul, cam strică oleacă de treabă.

* A reapărut cetățeanul căruia i se spune Perversul de pe Tg. Ocna. L-am văzut într-un material la televizor, a mai îmbătrânit, s-a îngrășat și i-a crescut barba. E, însă, la fel de ghiduș. E ca și cum mi-aș fi revăzut fratele pe care nu l-am cunoscut niciodată. Prin urmare, aș fi putut trăi liniștit peste o sută de ani și fără aceste imagini.

Citit 1110 ori Ultima modificare Vineri, 11 Septembrie 2020 01:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.