Băse îşi bate Ponta de Crin

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Acum un an de zile, chiar înainte de a se înhăma la guvernare, Victor Ponta spunea că nu va lua, ba chiar că ne va da. Şi iată că ne dă de n-avem pe unde să ne ascundem. Premierul doreşte mai nou o taxă de solidaritate de 10 la sută pe care s-o colecteze de la bugetarii plătiţi cu cel puţin 1.000 de euro. Solidaritate, ce termen inept în România! Solidaritatea scârţâie şi când trebuie să furi, darămite la muncă sau la consolidarea fondului de rulment...

* Acelaşi Ponta îi răspunde colegului de alianţă Crin Antonescu: „Nu mă poate bănui nimeni că am ajuns un mare iubitor de Băsescu.” Doamne fereşte, n-a zis nimeni că eşti mare iubitor, dar ţi s-au cam aprins călcâiele după atitudinea adoptată de marinar! Până la urmă, Victoraş e la fel de anti-Băsescu precum o făcea Emil Boc. Când dă să-l critice pe preşedinte, dottore o face răspicat: „Aveţi dreptate, domnule preşedinte Băsescu!”

* Întreaga idilă născută între preşedinte şi premier poate fi tradusă astfel: Băse şi-a bătut Ponta de Antonescu.

* PDL-ul a protestat ieri în Parlament faţă de scumpirea mâncării pe timpul guvernării USL. Sanchi, mă, că faceţi toţi la fel! Dacă n-ar fi existat televiziunea, pariez că nu v-aţi fi ostenit în activităţi d-astea de marketing! Aţi fi rămas la poker cu toţii şi la meniul cu preţ de grădiniţă de la Casa Poporului.

* Singura mâncare din ţara asta care nu suferă modificări de preţ (rămâne mereu la tarife modice) este mâncarea în posterior. Da, adică atunci când te mănâncă să te dai salvatorul neamului. E cam o dată la patru ani...

* A mai divorţat una, Gabriela Cristea. Stau şi mă întreb de ce ar fi importantă despărţirea fetei ăsteia de bărbat-su. Nici ca diversiune nu-i bună, că trebuie să stai mult ca s-o reperezi pe rubicondă. A făcut nişte emisiuni pe la televizor, dar nu şi-a asigurat un loc în memoria colectivă cu vreun moment. Aşadar, Gabrielă Cristea, fată: poţi să divorţezi liniştită!

Citit 740 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2013 16:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.