Teroristul din gruparea Halimos

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Victor Ponta vrea să dea cu toporul la temelia funcţionarului public, pe motiv de incompetenţă, dar spune că nici nu are topor şi nici nu-i ascuţit. Cam aşa se lamentează omul: „În România, e mai uşor să schimbi un preşedinte decât un funcţionar public.” Stai, că nici preşedintele nu-i lesne de coborât din jilţ, experienţa copilotului din fruntea Guvernului vorbeşte de la sine. Ştiţi ce-i totuşi uşor de înlocuit în spaţiul carpato-danubiano-Ponta? Comisia care decide dacă ai plagiat or ba.

* Nebunul care a vrut să radă de pe hartă Universitatea din Iaşi i-ar fi scris în iarnă lui Băsescu despre cum poate scoate ţara din marmeladă: „Dacă veţi colaboara cu Dumnezeu, El va plăti personal datoriile ţării.” Frumoasă sugestie, parcă-l şi văd pe Doamne-Doamne încercând să-l convingă pe Sf. Petru să-i fie girant în această campanie...

* Se întreabă lumea dacă nu cumva a lucrat pentru cineva pletosul cu o doagă lipsă din Dealul Copoului. Păi, s-o luăm ca la Poliţie, pas cu pas: cine ar fi interesat de eliminarea unei instituţii de învăţământ superior? Răspunsul nu poate fi decât următorul - Vanghelie! Primarul de sector bucureştean, pentru care Abecedarul e lucrarea Necuratului, are nevoie de adepţi, de o spirală care să lupte împotriva culturii generale. Or gruparea celui „care este” are nevoie de un nume. Hamas li s-a zis altora, propun următorul ID pentru Marean & co., Halimos. I-am găsit şi slogan: pentru noi, singura hrană care contează trece prin stomac.

* Ţară de mâncăi, asta suntem. Acelaşi Ponta anunţă că este hotărât să bage TVA de 9 la sută la pâine. De ce, mă, ca să ne mărim burţile şi mai şi? Dacă tot îţi iese un calcul şi poţi lăsa mai jos taxa pe valoarea adăugată, scade-o la fructe şi legume, nu la pâine, Victoraş! Sau, mă rog, la paste. Pâinea, pe lângă faptul că îngraşă, îţi şi inoculează cea mai proastă decizie la vot. Părerea mea.

* Românii sunt pe locul al doilea din Europa la navigarea pe Internet. Ai, n-ai ce face, putrezeşti toată ziua pe Facebook. Sunt unii care intră dimineaţa pe această reţea de socializare, dau bineţe ca la ţară, acolo unde sunt învăţaţi să salute pe toată lumea, iar seara mai scriu trei cuvinte, ca să pară civilizaţi: „Noapte bună tuturor!” Deşi, fie vorba între noi, raţiunea sforăia de mult.

Citit 902 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2013 15:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.