De la lame duck la slam-dunk

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bun de tot Narcis şi-nu-mai-ştiu-cum de la CNADR... Băiatul le cere conducătorilor de TIR rămaşi cu rovinieta în vine să demonstreze că sunt înzăpeziţi şi că, implicit, nu-şi pot achiziţiona o nouă taxă de drum, altfel vor fi amendaţi. Carevasăzică, înainte de a pune mâna pe o nouă rovinietă, şoferii patriei trebuie să-şi tragă smartphone. Sau orice alt gadget dotat cu aparat de fotografiat. Oare lopeţi cu antivirus or exista pe undeva? Doar astea te-ar împiedica să le încerci pe cârca vreunui intelectual sfătos de genul lui Narcis de la CNADR.

* Şeful ANM, Ion Sandu, anunţă că pe timp de cod portocaliu nu se pleacă la drum. Dar pe cod roşu, dragă domnule Sandu, se atacă terenul advers, respectiv coşul cu plasă? Ziceam şi eu aşa, eram în trecere...

* Partida de baschet a lui Victor Ponta - bănuiesc că ştiţi la ce mă refer, nu mă apuc să răsfoiesc presa de ieri - intră în istorie. De la lame duck-ul aruncat de Năstase acum şase luni de zile înspre starea economico-spirituală a lui Traian Băsescu, am ajuns la ditamai slam-dunk-ul. Şi ştiam că alba-neagra nu poate sări.

* Şcolile din Galaţi şi alte regiuni vor fi legate de gard şi astăzi. Ministrul Educaţiei a explicat ieri de ce a luat această măsură, oamenii înţelegând în mod eronat că orele de curs au fost suspendate din cauza posibilităţilor reduse de a ajunge la şcoală. Nu, ci pentru a lăsa traficul ceva mai lejer, altfel vom ieşi din parcare abia la primăvară. Altfel, cât de mult îi poţi jigni pe băieţii mondeni care ieri au ieşit cu propria maşină pe stradă ca să bea o cafea? Nu vor înţelege niciodată nimic, şi din cauza ăstora suntem ca şi prăbuşiţi în prăpastie. Greu la deal cu boii mici, iată un proverb care-şi face treaba doar parţial.

* Liviu Dragnea, vicepremierul prim-ministrului care aruncă la coş, a mărturisit ieri că a văzut Iadul pe tronsonul rutier Rm. Sărat - Buzău. Incredibil, un social-democrat să poată zări antiteza Raiului... Dacă Iadul i s-a arătat lui Dragnea, înseamnă că s-a terminat cu miracolele pe pământ. Ne putem reîncarna liniştiţi.

 

 

Citit 630 ori Ultima modificare Luni, 27 Ianuarie 2014 16:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.