MMS-urile mă-sii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Se apropie Ziua Îndrăgostiţilor, singura zi din an în care ai voie să minţi. Că dacă nu simţi fluturi în stomac şi joci cartea cinstitului, nu-i deloc bine. Mai ales dacă eşti bărbat... Deşi, specialiştii spun că femeile sunt mai predispuse la gogonate de genul acesta. Fie ca fluturii ăia să se transforme în aligatori.

* Fiscul intenţionează să le trimită românilor SMS-uri cu notificări referitoare la datoriile pe care le au la stat. Cetăţenii le vor recepţiona ca MMS-uri, unde MS înseamnă „mă-sii”. Primul M rămâne la latitudinea plătitorului de taxe şi impozite. Poate fi ceva legat de votanţii din Teleorman, dacă doriţi.

* Deputatul Remus Cernea, tot mai celebru pentru activităţile sale deosebite, a dus în Parlament două cupluri de rafinaţi din punct de vedere sexual. E vorba despre rafinamentul promovat de marile puteri ale lumii, despre fiinţele plăpânde care contează mai mult decât majoritatea... M-am săturat de placa aceea că, onor, suntem plătitori de taxe şi impozite şi că ni se cuvin o grămadă de lucruri. Şi eu bag mâna în buzunar şi nu mi se cuvine nimic în plus, ci dimpotrivă, abia aşteaptă statul să mă lase în posteriorul golaş. N-are nimeni nimic cu voi, dragi băieţi, dar vă rog să nu mai faceţi prozelitism, e singura mare problemă a comunităţii pe care o reprezentaţi. Şi eu, mascul care se apropie de criza celor 40 de ani, aş putea ieşi în stradă doar pentru că nu se mai simte transportul de sânge (acel transport, nu unul oarecare) spre buzduganul voinicului?

* Presa din România este puţin mai liberă decât cea din Papua Noua Guinee. Adicătelea, ne aflăm pe locul al 45-lea la nivel mondial. Bine, domnule Ghiţă, e OK, Felix, dar matale, coane Boby Păunescu, ce ai de comentat? E bine, dar nu prea, vorba viralului de pe Internet.

* Conform unui studiu recent, bărbaţii care se uită la sânii femeilor trăiesc mai mult. Nu ne rămâne decât să ne dorim să facem umbră pământului cât mai multă vreme. La mulţi ani, Nea Nelule, dar ştiu că ţi-a plăcut la viaţa matale!

Citit 814 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2014 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.