Să ne trăiţi, florari!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La mulţi ani tuturor vânzătorilor de flori! Ce s-ar face oamenii dacă n-ar exista această branşă? Măcar astăzi să nu existe nicio problemă, apoi vom reveni pe 1 şi 8 martie.

* Valeriu Zgonea, nene care dă cu cârca la Camera Deputaţilor (OK, ştiu, e ditamai preşedintele acestei garsoniere din Casa Poporului), îşi va reînnoi astăzi jurămintele cu soţia sa. În plan politic, atât Zgonea, cât şi ceilalţi băieţi veseli din PSD încearcă să rupă contractul prenupţial. De divorţat, o vor face, nu mai încape îndoiala, dar cum se vor descurca la partaj?

* Un senator din tabăra liberală, Cristian Bodea, critică dur formarea Uniunii Social Democrate pentru alegerile europarlamentare: „USD este o mârlănie pe faţă, ca şi plagiatul chinezilor cu Abibas.” Eu auzisem doar de Adibas, iar Abibas e deja plagiat la Adibas, e second-hand la mâna a doua, dacă-mi permiteţi formularea... USD, PMP - diverse abrevieri faţă în faţă cu acelaşi electorat prostit cu telecomanda în mână.

* Elena Udrea n-ar dori să discute pe marginea sărbătorii îndrăgostiţilor, cel puţin nu în acest an. Blonda de la Cotroceni a încercat o parabolă cu nu-ştiu-care spot publicitar la pasta de dinţi, însă consider că putea să aleagă următorul răspuns: da, domnule, aţi intuit corect, dar a fost puţin plecat la turci.

* Bizară spre paranoică sugestia vicepreşedintelui Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaţilor. Cum să închizi supermarketurile în weekend? Nu aşa sunt ajutaţi producătorii români - doar cine n-a mers niciodată la piaţă îşi poate face impresia că tarabagiii comercializează mere şi roşii autohtone. De Turcia, Grecia, Cipru aţi auzit? În pieţele româneşti, doar ţăranii sunt băştinaşi.

* Salariul minim în State a crescut cu 25 de procente. Şansa de a obţine viza de SUA a rămas la fel de proastă.

* ANI anunţă: un poliţist din Vama Siret nu poate justifica suma de 42.000 de euro. Păi, chiar aşa, atât de mică, domnule?

Citit 760 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2014 17:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.