Final de eră pentru „dragă Stolo”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Intrăm în Săptămâna Mare, o veritabilă sperietoare pentru muncitorime. Cât de mare poate fi o săptămână, nu e prevăzută cu cinci zile lucrătoare? Bugetarii întreabă dacă şi vineri se va lucra, de fapt dacă şi joi, după ora 13.00...

* S-a trezit iarăşi Elena Băsescu, nu ştiu cum se întâmplă că numai în weekend îmi dă de treabă. Fata marinarului spune despre Stolojan că reprezintă în Parlamentul European trecutul comunist al României. Iată cum, în primăvara anului 2014, am ajuns să-i punem cruce istoricului moment cunoscut şi ca „dragă Stolo”, cea mai bună piesă de teatru cu figuranţi. Dar Eba, acum zece ani, când a fost emisă patetica sintagmă, era mititică, îşi tăvălea platforma-program în nisip. Habar n-are că însuşi taică-su admitea în direct, la televizor, că este un comunist, exact ca adversarul său din acea vreme.

* Aceeaşi Eba a încurcat PMP cu PDL într-un discurs public, lăudând astfel lista de candidaţi a „portocaliilor”. Cinstit, n-a greşit prea mult mezina lui Traian - cele două formaţiuni politice sunt mamă şi soră, tată şi fiu, unchi şi nepot, bunic şi străbunic, iar lista poate continua... Şi parcă văd prin toamnă o alianţă de genul PLMPD, bla-bla.

* Dintr-o altă tabără, Crin Antonescu anunţă că nu-şi doreşte să devină un preşedinte-momâie. Se referă la preşedinţia statului. Consultând ultimele sondaje, cu marjele de eroare prevăzute prin contract, aş putea spune că şeful liberalilor n-are şanse să devină niciun fel de preşedinte. Nici momâie, nici lămâie, nici gutuie. Şi, până la urmă, orice momâie posedă pe mânecă bastonul de proprietar de tarla.

* Ministrul britanic al Schimbărilor Climatice, Sandip Verma, a fost întrebată dacă „emisiile urât mirositoare” din Marea Britanie afectează negativ mediul. Răspunsul său a fost că acest lucru reprezintă o problemă „importantă” şi că britanicii ar trebui să consume cu moderaţie fasole. Mai ţineţi minte scena cu Varanul, în direct la Antena 3, când a eliberat un vânt rău-famat? Mi-e greu să cred că vine de la fasole. Sunt convins că politica poluează mai abitir decât leguminoasele.

Citit 936 ori Ultima modificare Duminică, 13 Aprilie 2014 14:12

2 comentarii

 • postat de Vasile
  Luni, 14 Aprilie 2014 10:39
  84.117.40.***
  Rectific ultima frază căreia din neatenţie i-am adăugat ceva le loc nepotrivit. Corect va fi:
  De ce nu te iei de tîlharul de Mazăre care sfidează o ţară cu opulenţa lui realizată prin fraudă, acest bufon al naţiunii care a tîlhărit această ţară, a făcut din Constanţa un stat în stat, şi-a asociat toată ţigănimea căreia i-a aruncat cîteva firimituri din ceea ce a furat de la România şi a îndemnat-o să facă presiuni asupra justiţiei ca să nu-l ţină acolo unde merită să stea ani mulţi, iar pentru el ai luat apă în gură. Ruşine să-ţi fie!
  1
  1
  Raportează
 • postat de Vasile
  Luni, 14 Aprilie 2014 10:27
  84.117.40.***
  Măi Dănuţ, ţie nu ţi-e ruşine tată? Sunt atîtea lucruri de condamnat în ţara asta, interlopi cu duiumul, puşcăriaşi cu carul, condamnaţi şi în curs de cercetare penală, iar tu te iei de cei care nu sunt la putere! Ia-te de cei de la putere care au promis marea cu sarea ca să cîştige electoratul prin promisiuni deşarte, iar şomajul e tot la fel de ridicat ca în perioada de criză, deşi perioada de criză a trecut de vreo doi ani, adică de cînd sunt ei la putere (mai 2012). Voicu, Vîntu, Năstase, Mischie, sunt la puşcărie, toţi care au nenorocit această ţară şi au făcut privatizări păguboase iar tu ca reporter ar trebui să fii imparţial, să condamni pe toţi tîlharii aceştia iar nu să te iei de personalităţile politice împotriva cărora nu ai nici o dovadă.
  De ce nu te iei de tîlharul de Mazăre care sfidează o ţară cu opulenţa lui realizată prin fraudă, acest bufon al naţiunii carecăreia i-a aruncat cîteva firimituri din ceea ce a furat de la România, a tîlhărit această ţară, a făcut din Constanţa un stat în stat, şi-a asociat toată ţigănimea care a îndemnat-o să facă presiuni asupra justiţiei ca să nu-l ţină acolo unde merită să stea ani mulţi, iar pentru el ai luat apă în gură. Ruşine să-ţi fie!
  1
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.