Dana, tot tu duci gunoiul!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Judecătorul uns cu miere, ouă şi ciocolată a fost arestat. Păi, chiar aşa, facem justiţie ca lumea sau wrestling în Afrikana lichidă?

* Aştept cu nerăbdare noi cazuri de mită printre magistraţi. Ar trebui, de data asta, să încercaţi cu nişte nuci verzi sau cu miez de seminţe la pungă de 60 de grame.

* Domnul Adelu, fost prim-ministru al României, acest Nadal al politicii româneşti (o să vă explic imediat de ce), s-a ales cu un spor de şase luni de zile la pedeapsa pe care deja o execută. Ce bucurie trebuie să fie pe capul colegilor săi de celulă...

* Madam Dana Năstase are tot dreptul să fie furioasă după decizia de ieri a Curţii de Apel Bucureşti. I-a tot venit rândul să ducă gunoiul, de când e bărbat-su la pârnaie, dar până când?

* Şi acum, iată de ce cred că Năstase poate fi considerat un Nadal al politichiei dâmboviţene. El e regele zgurii, doamnelor şi domnilor, el a comercializat Sidex-ul în anul 2000 pe-un rest de seminţe. Halda îl salută, eu îl felicit că i-a ieşit şi ieri media.

* Contopire de pedepse, ce diagnostic potrivit pentru Bombonel! Parol, îmi vine să-l pup.

* Clubul de fotbal Oţelul va transfera un român care a fost arestat în Australia pentru pariuri trucate. Măcar se bucură de recunoaştere internaţională – nu mai stai să-i cauţi numele, în caz că te copleşeşte vreun lapsus, iar când ai nevoie de el să bată un 11 metri, îi zici direct, bă, ăla cu blaturile, treci încoa’!

* Vier Pfoten a reuşit o imensă victorie pentru îndrăgostiţii de necuvântătoare: maidanezii nu mai pot fi eutanasiaţi. Eh, când m-o muşca vreun patruped sau dacă voi mai călca în halva de Fetiţa, ştiu la cine să mă duc pentru a-mi curăţa jambierele. Altfel, e bine că sunt tot mai puţini iubitorii de oameni.

* România a mai înregistrat o premieră. Nicuşor Constantinescu, şeful judeţului Constanţa, a fost arestat în lipsă. Nu e nicio logică în această ştire, însă taman din această cauză se bucură baronul aflat în SUA.

Citit 1362 ori Ultima modificare Marți, 24 Iunie 2014 17:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.