Daum i-o coace lui Dragnea

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Grindenii se simt de ca și cum ar da iarăși bacul (care a apucat și această minunată etapă a vieții). Când spun grindenii, mă gândesc că mai bine i-aș fi etichetat drept dragneorzi, doar despre membrii Guvernului este vorba... Nea Petrică Daea, Carmen de la Interne și Olguța, elevii-problemă ai clasei, par să fi trecut și deja își fac planuri pentru următorul cincinal. Viorel de la Galați, Twin Peaks de la Justiție și tipul cu oaia de la Turism par deja curățați, ca să nu-l pomenesc pe însuși Sorinel. Pe surse, i s-a cerut demisia premierului, dar acesta a refuzat să-și depună mandatul - mă folosesc de terminologia oficială. Iese răzmeriță? N-aș paria pe asta, mai degrabă mi se pare o diversiune ca să mai uităm că neamțul... Da, că neamțul de la naționala de fotbal a ratat calificarea la Mondiale.

* Însuși Livache ar trebui să ceară demiterea lui Daum de la cârma primei reprezentative de dat cu piciorul în rotund. Păi, cum, Herr Cristoph, taman turneul final de la Moscova ni-l eșuezi? Deja bate la ochi, individul pare a juca în tabăra celuilalt vorbitor de germană, e vorba de Klaus Iohannis. Ciudat, mai ales că și selecționerul, și Dragnea poartă același lucru sub nas.

* După 27 de ani de la mineriade (cu m mic, totuși), dosarul acestor evenimente a fost trimis în judecată, așadar începe și procesul lui Iliescu Ion. Ieri s-a întâmplat această nenorocire, adicătelea neașteptat de repede... Ieri, când a fost ziua lui Klaus Iohannis, alt președinte al României, altceva. Într-o zi de 13 iunie, când eterna Bunicuță a cântat fără pic de remușcări - Și cine-i bătut luna-ceasta, hai sus, hai cu ei pe sus!

* Niște cetățeni din Brăila au botezat, cumetrit, au mâncat și au turnat pe gât, apoi au plecat fără să achite nota de plată. Au dat vina pe șeful restaurantului, care i-ar fi scos mai devreme din toiul distracției. Neinspirați, aș zice. Ar fi putut striga, în bunul stil românesc, la microfon că X-ulescu, Y și Z au venit, n-au mâncat și nici n-au băut, așadar n-au făcut nicio pagubă. Poate că așa ar fi ieșit măcar pe zero.

* Un scriitor britanic și-a mâncat opera în direct deoarece a pierdut un pariu cu privire la cele mai recente alegeri din Regat. Ai noștri, e vorba despre romancierii care au ieșit, sunt în continuare de părere că e grea cartea.

Citit 1578 ori Ultima modificare Marți, 13 Iunie 2017 19:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.