Icrele premierului

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Grindeanu joacă Balena Albastră, acuză Firea lui Pandele, ca și cum i-ar păsa de viteza cu care Sorin își spală guvernarea. Găbița se pricepe doar la chestiuni serioase, așa cum este jocul care te-ar împinge în pragul suicidului, nu la urbanism, PUZ-uri, PUD-uri sau la alte abrevieri grețoase.

* Doamna primar de la Capitală, atunci când nu poartă grija altuia, e nevoită să-și publice declarația de avere. Ce avem noi aici, se întreabă soții Pandele, păi ce să fie? Bijuterii în valoare de aproape 600.000 de lei, tablouri și mai multe terenuri, adică resturi, firimituri. Au ales-o săracii deoarece o mușcă pauperitatea de extremități. Ca să-l parafrazez pe un fotbalist care s-a dezechipat o dată și în cabina echipei naționale - Nistor de la Dinamo - dacă Firoaica își vine bijuteriile, terenurile și desenele din pereți, ar mai rămâne cu ceva?   

* Sooorineee! Cam așa îl striga Livache până să i se urce la cap ăstuia mic. Vezi ce se întâmplă atunci când ții robotul prea mult în priză? Nu e obligatoriu să i se înmoaie acumulatorul, ba chiar e foarte probabil să facă vreun scurtcircuit și să te ia la palme.

* Nu eu am fost la partide de tenis sau la șprițuri cu oamenii serviciilor, a comentat premierul singuratic după acuzele lui Dragnea că i-ar fi crescut trese pe omoplat. Așa e, ai rămas ca fraierul acasă, Sorine, dar la știucă te-ai băgat și cam miroase... Iată că abia acum mi s-a aprins lustra – de aici ai avut tu atâtea icre ca să te iei de tac-tu!

* Acesta este adevăratul Sorin Grindeanu, a punctat fosta unealtă a lui Mustață, dar nu cred să fi întrebat careva cât de veridic este exemplarul de la Palatul Victoria. Ș-apoi, în șase luni n-avea cum să-și creeze sosii.

* A început vacanța de vară. Pentru elevi, căci politicienii au intrat mai devreme în concediu. Păi, ce, voiau mai repede la domiciliu, fără teme și fără lecții?

* Pe Facebook a apărut un nou episod din pelicula „Cu Boureanu la secția de Poliție”. Seria despre vizitele la psihiatru este în producție, altfel nu-l văd reabilitat pe fostul parlamentar PDL. Ah, era să uit - în mod normal, se va lipi și de un cantonament.

Citit 1408 ori Ultima modificare Vineri, 16 Iunie 2017 18:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.