Nu mai citiți, bă, duminica!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Vă dați seama unde am ajuns? În plină zi de duminică, în ziua liberă lăsată de Șeful Suprem, parlamentarii s-au dus în Căsoaia Poporului ca să citească. O moțiune de cenzură, dar tot lectură e, și tot un basm cu lupul și purcelușul transformat peste noapte în facocer.

* Se fac calcule de zor, care și cine votează, unde și când se strâng alții ca să decidă cum vor aborda miercuri moțiunea lui Livache, însă mai există și categoria denumită sugestiv UDMR. Ăștia vor decide chiar în ziua bilelor albe și negre pe cine vor lăsa cu ochii în soare. Asta înseamnă să fii autonom, și-ar spune în barbă inclusiv doamnele bine care operează ilicit pe drumul de centură.

* Aoleu, l-am văzut pe Florin Iordache vorbind despre frustrați, despre jocuri subterane și alte tâmpenii. Florică, matale n-ar trebui nici să mai apari în cadru, bre, după faza din iarnă, când dădeai ordonanțe pe șest, ca și cum Palatul Victoria era un all-inclusive pentru nababi! Pe bune, încep să-l îndrăgesc pe Șerban Nicolae și chiar n-am chef de sporturi emoționale extreme...

* A reapărut Victor Ponta, e noul secretar general al Guvernului. Pentru câteva zile, chiar dacă moțiunea citită ieri nu va trece (e ca un meci dintre Metalul Reșița și Real Madrid, dar niciodată să nu te pui cu prostul!). Am remarcat o siguranță în ton la copilot de zici că el era oricum pe acolo, prin spate. Daciano, ai aflat, dragă, de parteneriatul lui Victoraș cu Sorin?

* N-aș lăsa-o nefrecventată nici pe blonda de la Interne, Carmen Dan, care a afirmat că Grindeanu este o păpușă „a cărei cheiţă se întoarce ritmic şi periodic”. Bun, sărut mâna pentru precizare, dar la cheița lu’ matale să înțelegem că nu s-a mai umblat de mult? Simt o umbră de invidie în vocea fostei secretare de școală generală devenită ministru.

* Liberalii au făcut alegeri interne și n-a ieșit Bușoi. Doamne, și ce chef de distracție aveam! Oarecum previzibil după ce Cataramă a părăsit cursa, alesul se numește Ludovic Orban. E ca atunci când îl primești acasă deși te-a înșelat și te-a bătut de nenumărate ori. Te justifici simplu, cu capul în pământ: Încă mai țin la el.

Citit 1457 ori Ultima modificare Duminică, 18 Iunie 2017 17:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.