Întărit, adică vârtos

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Pesedeul a ieşit întărit după moţiunea de cenzură, a afirmat liderul Liviu, după numărătoarea voturilor. Fraza este sponsorizată de Furazolidon, şi nu de Viagra, aşa cum şi-ar fi dorit unii.

* Ceva vârtos pe masa românilor. Aşa a ieşit produsul finit al teleormăneanului. Nu s-a mai vorbit despre salarii, pensii, infrastructură şi alte investiţii, căci oamenii aflaţi la ciolan aveau alte griji. Pe pariu că, în cazul unor anticipate programate duminică, rezultatele n-ar fi cu mult diferite de cele din decembrie?

* Rubrica a început şi n-am dat vestea cea mare. Sorin a plecat acasă, guvernul în trei condus de bănăţean fiind trântit de Goliatul cu picioare de lut. Noroc de minorităţi... Da, sexuale, căci discuţia e simplă - atunci când te dai mereu cu puterea, nu te poţi regăsi la kilometrul zero, ci mai degrabă pe drumul de centură.

* Oare minorităţilor naţionale ce le-o fi oferit Dragnea? Cadrilaterul e dat de mult, Basarabia de asemenea. Ptiu, nea Mustaţă, diversionistule, cu ce i-ai păcălit ca să-ţi voteze şmecheria?

* Într-un fel, Sorin trece în tabăra lui alde Geoană. A fost şi el premier pe bune doar câteva zile, fiind învins fără milă de cel care i-a lipit de frunte notorietatea necesară. Circulă însă o vorbă în sport - dacă tratezi disciplina cu superficialitate, la un moment dat, când îţi va arde cu adevărat buza, vei simţi cum te plesneşte bumerangul direct în gingie. Grindene, ai stat prea mult ca păpuşoiul la Palatul Victoria!

* Aţi văzut la televizor aplauzele sinistre ale social-democraţilor după anunţarea scorului de la moţiunea de cenzură? Apocaliptice, iar membrii echilibraţi ai partidului pricep aluzia. Nu puteţi să fiţi fericiţi că v-aţi trimis la gunoi primele şase luni de guvernare, pămpălăilor! Mai lipsea să daţi drumul şi la artificii.

* Orban de la PNL consideră că este pregătit de guvernare şi anunţă că-i va trimite o propunere în acest sens preşedintelui Iohannis. Stai, bre, matale abia ai câştigat şefia formaţiunii cu săgeată! Recent, interimara Turcan afirma placidă că puterea nu e de ei acum, că poate la anul şi la mulţi ani.

Citit 1244 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Iunie 2017 17:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.