Catrinţa aruncată înapoi pe carcasă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Cum să-ţi dai demisia, ca slugoiul, şi să revii in corpore asupra deciziei după ce mustăciosul căruia îi faci cafeaua (poate şi pantofii) a reuşit să scape de singurul personaj pe care îl considera incomod? Nu vorbim despre transpiraţia din şedinţele unei scări de bloc, ci despre însuşi Guvernul României. Olguţo, madam Sevil, bre, dar unde vă treziţi, la talcioc? Mă dezechipez ca să-mi alungi depresiile din viaţa senzuală, apoi îţi arunci catrinţa înapoi pe carcasă deoarece ţi-a dispărut cheful de tumbe?

* Bărbătuşul de Sorin, aşa cum remarcam şi ieri, se cam îndoaie, devine tot mai vaporos, începe să sară din frecvenţă. Ne-a păcălit cu un discurs atipic atunci când a refuzat să-şi dea demisia, fiind considerat de unii omul serviciilor, dar i-a sărit smalţul în orele şi zilele următoare şi, din punctul meu de vedere, s-a dus la culcare din punct de vedere politic cu afirmaţia conform căreia Liviu i-a promis prietenia. Aoleu, i-a lăsat-o în drum, a rămas Grindeanu cu amiciţia în vine... Sper să nu sufere prea mult. Abia acum mă întreb cu ce naiba l-a deranjat bănăţeanul pe teleormănean, căci părea să fie angajatul model.

* Varujan Pambuccian, de la minorităţi, a afirmat că nici el nu ştie ce a votat la moţiune. Ah, dar stai, boss, nici cetăţenii de rând nu pricep o iotă pe ce pun ştampila de 27 de ani încoace. Bine, în comparaţie cu matale, proştii din popor n-au niciodată de câştigat de pe urma unui scrutin.

* În ziua votării moţiunii de cenzură, un deputat PNL a venit în plen îmbrăcat în costum popular şi a afirmat că îşi doreşte ca fraţii săi Dragnea şi Tăriceanu să-şi iubească ţara. Bietul de el n-are habar că ăştia doi, preşedinţii camerelor din Parlament, iubesc ţara cu de-a sila aproape în fiecare zi.

* Ieri, la împlinirea a 67 de garoafe, Adelu Năstase, fost premier şi absolvent la Rahova, a declarat că a rămas dator cu unul sau două mandate de preşedinte. N-avem ce face, nici legile după care funcţionează fabrica România nu ne permit să intervenim, aşadar îi vom trece cu vederea sarcina neîndeplinită...

* Programul de guvernare rămâne acelaşi, mai schimbăm câteva maşinuţe, precizează Livache. Da, aşa o fi, se vede că maşinuţa de vot mai dă şi rateuri.

Citit 1347 ori Ultima modificare Joi, 22 Iunie 2017 17:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.