Chindie cu cartofi prăjiţi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un om de dimensiuni reduse - vorba prietenului Turosu de la Kamikaze, să nu mă pună necuratul să-l fac pitic, căci îmi sar ONG-urile în cap! - domină un spot al unei firme de haleală rapidă. Nu-i răţoiul, e celălalt, tot de peste Atlantic. Şi la fel de crispy şi toate celelalte detalii cu maioneză. Piticul, ah, nu m-am putut abţine, apare în politica goală, doar doctrina fiindu-i cenzurată, în postura unei ghiulele care se aruncă de pe Turnul Chindiei în bolul de plastic al înfometaţilor planetei. Reclama rulează pe Youtube şi le este destinată clienţilor din Germania. Să vedeţi ce s-a înfuriat primarul municipiului Târgovişte, ce tămbălău a ieşit pe Facebook şi la televiziunile naţionale! Concluzii sau, mai bine zis, proptele pentru a emite câteva judecăţi:

1. De ce piticania a trebuit să apară nud? S-a dat liber la canibalism acasă la doamna Merkel? Don’t think so, ba chiar în limba lui Daum de la naţionala de fotbal a României.

2. În caz că glandele salivare n-ar avea astâmpăr la vederea acestor imagini, nu era mai bine să ne fie servit un găligan, monstrul din care să crăpăm câteva zile, poate chiar o săptămână? Da, tot la piele şi la pachet cu cartofi prăjiţi şi sosuri. Vorba aia, de după tejghea, pentru doi lei nu doriţi o porţie mare?

3. De asemenea, n-are rost să foloseşti jumătatea de om, dacă nu se pupă cu celebritatea... Bagă, boss, un cunoscut, un De Vito sau pe Minune, poate chiar pe Boc de la Cluj-Napoca (ăsta de pe urmă, v-aţi prins, ar fi cel mai puţin cunoscut pentru publicul german)!

4. Nu înţeleg supărarea edilului-şef din Târgovişte care a mai şi solicitat suspendarea clipului. Tataie, aşa mai află şi neamţul că există urbea pe care o conduci - îl ajută Internetul să se documenteze că acel Turn al Chindiei nu e vreo plăsmuire a digitalului, el chiar există şi poate fi vizitat contra cost. Iar ca să ajungi la acest obiectiv, mai întâi trebuie să te cazezi în Târgovişte, să găseşti un loc cu papa bun şi aşa mai departe, domnule primar îmbufnat care te crezi buricul pământului, folosindu-te de detaliul istoric că Târgoviştea a fost capitala Ţării Româneşti. Aşa, şi? Mori de foame, dacă te dai rotund, anonimule! Apropo, să fie şi cu salată? Un suc doriţi? Aici sau la pachet?

Citit 1332 ori Ultima modificare Vineri, 23 Iunie 2017 17:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.