Gălăţenii şi-au luat drogul înapoi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cum aduni 9.000 de gălăţeni într-un loc fără să le dai voie să spargă seminţe? Timpul a expirat, n-aţi găsit răspunsul corect, nu e vorba de vreo coadă la regia de apă călâie sau pe vreo plajă fără baie. La compensate? Fiţi serioşi, parcă n-am ajuns atât de rău. La fotbal, acolo s-au strâns românii, cu toate că între timp în oraş se desfăşura un spectacol cu tematică antidrog. Carevasăzică, atunci când îţi este servit live drogul vieţii, şi anume disciplina cu chişcă, n-ai cum să te mai gândeşti la antidot.

* Galaţiul a serbat promovarea Oţelului în Liga a III-a, dar s-au consumat şi fondante agricole pe stadion (cel puţin la tribuna a II-a, acolo unde şi subsemnatul a dat din steag şi a zbierat la arbitri), în ciuda apelurilor conducerii clubului de a lăsa floarea soarelui în pace. Pe nimeni n-am auzit vorbind despre Dragnea sau Grindeanu. E de bine, veţi spune, căci măcar în weekend putem să ne lăsăm de politică, sau e de rău, mai ales dacă luăm de bun cel mai recent sondaj care ne spune că, duminica viitoare, în cazul unor anticipate, PSD-ul ar asigura atât Puterea, cât şi Opoziţia. Da, aşa pare, în ciuda OUG 13, o nestemată a nopţii, şi a Guvernului dat jos de propriul partid... Şi dacă s-ar arunca Dragnea de pe Turnul Chindiei, în guvernarea depănuşată, tot ai lui ar ieşi.

* Experţii ne avertizează că e doar o chestiune de timp până când Pământul va fi lovit de un asteroid. Se înşeală, problema poate fi rezolvată dacă în echipa de negociere va fi inclus Livache. Da, la Daddy de Teleorman mă refer.

* Preşedintele Iohannis va juca începând de astăzi rolul de medic de familie al formaţiunilor politice care nu s-au oprit în pragul Parlamentului. Le va consulta, va aduna variante pentru postul de premier al României. Ce ghinion pe următorul prim-ministru de la Palatul Victoria! Se va apuca de treabă abia în luna iulie, atunci când tot poporul este la mare şi la munte...

* Gurile rele spun că Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume. Ciudat, să deţii 60 de avioane, aşa cum scrie presa internaţională, dar să nu te cheme măcar o dată mustăciosul la vânătoare la Balc? Nene, nu despre Dragnea e vorba, ci despre Ţiriac. Cu alte cuvinte, măcar la un capitol poate fi întrecut şi fostul soţ al Bombonicăi. Sub nas.

Citit 1188 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2017 18:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.