Hagi-Tudose, premier. Deladragnea

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Zgârcit la vorbă? Aşa zice presa că ar fi Mihai Tudose, varianta PSD pentru postul de premier. Aşadar, un Hagi-Tudose ar putea conduce Guvernul, doar n-o să credem că avariţia i se va limita doar la clipele în care va interacţiona cu microfoanele învârtoşate.

* Autorul, care-i autorul acestei nuvele? Deladragnea. Numai domnia sa putea scorni o asemenea piesă pentru a conduce Palatul Victoria. Dacă n-aţi făcut-o, vă ajută domnul Google să frunzăriţi câteva fotografii cu Tudose, brăileanul care stă la mâna lui Iohannis (n.a. - dacă s-a întâmplat ceva fundamental după intrarea în pagină a acestei compuneri, voi reveni în ediţia de mâine). Nu, cine sunt eu să judec latura estetică a unei persoane? Cheful de muncă al lui nea Mihai face toţi banii - apare ciufulit în mai toate fotografiile, îmbufnat, şifonat, cu privirea în pământ sau prin zona rotulei, aşadar o să duduie cu adevărat economia.

* Altfel, tipul este normal, nu vine de pe altă planetă, deci preşedintele Iohannis ar face un pustiu de bine dacă l-ar nominaliza. A fost acuzat de plagiat, e sărac şi cinstit şi se răţoieşte la presă, aşa cum trebuie să se comporte orice lider. A recidivat chiar ieri, când numele său făcea surf pe buzele tuturor. Tudose, premier! Asta îmi doresc, asta sper să se întâmple, aşa să ne ajute domnul soţ al doamnei Carmen!

* Dragnea a afirmat ieri că Tudose n-are dublă comandă, adicătelea n-ar fi omul serviciilor ca... Ca acel individ, îmi scapă numele... Cum îi zice, nene, până mai ieri era prim-ministru?! Pfuai, şi avea un prenume comun, al naibii de comun. Poate mă ajută şi pe mine Internetul - aşa, boss, Sorin Grindeanu, ce mă lovise amnezia! Băiat bun, ascultător până la un moment dat, dar a revenit iute în anonimat.

* Pentru gălăţeni este bine că un politician din Brăila va conduce ţara. El o va conduce, nu Iohannis, Guvernul şi Parlamentul fac legile, nu preşedintele... Prin urmare, podul peste Dunăre va fi ridicat în mandatul lui Mihai Tudose. Va fi ridicat ca să se uite omul pe sub el, să caute ceva, să nu-i scape vreun obiect pe acolo. Apoi îl va pune la loc, aşa cum era înainte. De fapt, cum este în prezent.

Citit 1405 ori Ultima modificare Luni, 26 Iunie 2017 17:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.