Bărbăţia mioritică, o minoritate

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cercetătorii susţin că există o grămadă de boli pe care le poţi lua din camera de hotel, pe timpul vacanţei. Păi, nu-i mai bine să-ţi vezi de treabă şi să munceşti pe rupte? Care concediu? Lasă, frate! Mai bine stresat, dar sănătos! Trăiască workaholismul, trăiască orele peste program şi mult huo voucherelor şi micului dejun inclus în cazare!

* Conform statisticilor, 51,4 la sută dintre români sunt femei, adică noi, sexul vulcanizat şi zincat, formăm o minoritate. Cerneo, stimabile ONG-uri, trebuie să ne apăraţi mai întâi pe noi! Abia apoi vă puteţi vedea liniştiţi de unguri, gay, romi, TIR-uri cu remorcă, dropii, cărăbuşi de aprilie şi alte minorităţi.

* Vasluienii se vor bucura la auzul veştii că sunt mai multe femei pe cuprinsul patriei. Îşi freacă satisfăcuţi palmele că au destui saci de kick-boxing.

* Specialiştii olandezi, nu la fel de pricepuţi ca ăia britanici, au ajuns la concluzia că somnul are un efect benefic asupra inimii şi ne prelungeşte viaţa. Acum e clar cine va stinge lumina planetei. Mihalache, ambasadorul de la Londra, fireşte...

* Zice-se, mai nou, că lefurile bugetarilor vor depinde numai de performanţa profesională. Pe naiba, salariile băieţilor din sistemul bugetar depind doar de sistemul privat din ţara respectivă. Dacă privatul moare, or tendinţa nu pare să fie alta (Guvernule, trezirea! Aş...), nici bugetarul nu va mai scăpa aburi în oglindă. Ciao a tutti, 20 de milioane de colive la domnii!

* Românii sunt pe locul al doilea din Europa la navigarea pe Internet. Ai, n-ai ce face, putrezeşti toată ziua pe Facebook şi pe Instagram. Sunt unii care intră dimineaţa pe această reţea de autizare, dau bineţe ca la ţară, acolo unde sunt învăţaţi să salute pe toată lumea, iar seara mai scriu trei cuvinte, ca să pară civilizaţi: „Noape bună tuturor!” Deşi, fie vorba între noi, raţiunea sforăie la ora aia.

* O şcoală dintr-o comună botoşăneană are un veceu de 90.000 de euro, adicătelea se poate instala şi cancelaria acolo. Atâta amar de bani pentru o privată în fundul curţii (ok, poate să semene şi cu buda lui Trump, mi-e totuna!) e nesimţire, e încă o dovadă a faptului că în România mai sunt multe de uşchit. Furaţi, măi, hăăăi!

Citit 652 ori Ultima modificare Duminică, 16 Iulie 2017 17:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.