Neîncredere şaizeci şi nouă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Canalul Discovery anunţă că peste jumătate dintre românce sunt fericite cu viaţa lor. Pentru asta au fost inventaţi bărbaţii din judeţul Vaslui. Ca să le mai tempereze elanul, la ce vă gândeaţi?

* Un primar din judeţul Bacău a luat 2,85 la Bacalaureat, ratând încă o dată examenul acneic. Ca orice fudul cu sinapsele în piuneze, individul s-a dat rotund în faţa presei: "Am avut eu un plan, pe care nu pot să îl dezvălui. Practic, nu am avut interesul să iau Bacalaureatul". Desigur, dacă n-aveai interesul, rămâneai acasă sau în biroul secretarei, nu-ţi cărai şalele în sala de curs. Asta să le-o spui intelectualilor care te-au votat. Au, n-au şcoală, la şcoala vieţii (cu un singur i în coadă) nu-i întrece nimeni pe politicieni.

* Municipiul Giurgiu este primul din România unde consumul de seminţe pe stradă a devenit ilegal. Sămânţa de scandal n-a fost încă interzisă şi nici nu se poate, de vreme ce nu vor fi desfiinţate serviciile de gospodărire urbană, urbanism şi alte neologisme construite din bani publici.

* Românii au halit şaorma (nu ştiu de unde-i tâmpenia să redactezi cuvântul plin de calorii cu S şi H, shaorma) de la Dristor de peste două milioane de euro. Pentru cititorii din Micro 20 şi cei de la Două Babe care încă n-au câştigat la loto, Dristor se află în Bucureşti, la câţiva kilometri de cum intri de pe Autostrada Soarelui. Habar n-am cum e şaorma acolo, dar pricep câţi bani a plătit patronul cârciumei ca să apară ştirea asta în mai toată presa românească.

* Şaizeci şi nouă la sută dintre români nu au încredere în Guvern. Am evitat cifrele ca să nu fiu arătat cu degetul mijlociu. Carevasăzică, încrederea mioritică este într-un perpetuu 69 cu echipa lui Liviu Dragnea, ăsta... Era să scriu Tudose, dar revin la Livişor. Cu alte cuvinte, am luat poziţie faţă de maniera în care suntem conduşi de ăştia.

* Un bărbat s-a împuşcat în cap la Grădina Zoologică din Bârlad. Incredibil! Chiar nu ştiam că Bârladul are Grădină Zoologică.

* Numai în pielea dictatorului Kim Jong-un să nu fii! Trupa de cântăreţe şi dansatoare a iubitului lider nord-coreean trebuie să fie formată numai din virgine, ori fete atât de bleguţe nu mai există nici măcar la Phenian.

Citit 728 ori Ultima modificare Luni, 17 Iulie 2017 16:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.