Flamingo şi Tudose

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Situaţie absolut hilară: Nuţu Cămătaru ar fi fost angajat ca director de imagine al unei firme, e vorba despre SC Doremit SRL. Cum să-ţi doreşti altceva când Ion Balint, pe numele său din buletin, asigură make-up-ul unităţii? Chiar dacă pentru asta împarte fond de ten cu ambii pumni...

* Îmi şi imaginez un dialog între directorul de imagine Nuţu Cămătaru şi potenţialul client: "Domnule Balint, aş vrea să colaborez cu firma pe care o reprezentaţi, dar nu aveţi o imagine foarte bună, ştiţi, cum să vă explic... / Cum, frăţică, ai aflat şi tu că în spatele retinei imaginea se formează cu susul în jos? Ia d-aici, poc!”

* Suntem contemporanii unei premiere de nivel mondial. Cercetătorii din Statele Unite şi Japonia au reuşit să le implanteze unor şoareci de laborator memorie falsă. Ar fi nasol dacă se va ajunge la un asemenea experiment şi pe oameni: cum să ţi se inoculeze în cerebel că ai fost aseară cu băieţii, la bere, când, de fapt, tu te-ai culcat lângă nevastă încă de la ora 21,30?

* Zootehniştii germani au ajuns la concluzia că vacile, nişte rumegătoare cu o inteligenţă substanţială, ştiu să indice nordul. Scepticii susţin însă că nu-i vina Joianei că porumbul cel mai bine crescut nu-i de găsit nici la sud, vest şi nici în est.

* Louis Vuitton a lansat o geantă de rafie care face fix 3.000 de dolari. În Piaţa Mare, găseşti paporniţa asta la 4-5 lei, doar că n-are ştampila celebrului designer. Aştept cu nerăbdare obielele Christian Louboutin.

* Ştire aparent banală din Marea Britanie. Canicula îi dă bătai mari de cap unei păsări flamingo, care, apăsată de temperaturile foarte ridicate, se crede lebădă. Situaţia devine cu adevărat interesantă dacă extrapolăm bizareria zoo din Regat în politica românească. Dragnea se crede premier, iar Tudose n-are de ales. Tot din cauza lui Celsius, bre?

* Monica, o prostituată de 28 de ani, este mediatizată pentru faptul că a primit peste 300 de amenzi, ea prestând pe Autostrada Soarelui. Fata ar merita şi o corecţie fizică pentru prostie: cum să stai, bleguţo, la produs pe autostradă? În primul rând, noi, românii, nu avem aşa ceva, că nu ne permitem, parcă aşa zicea prim-ministrul de la Brăila...

Citit 619 ori Ultima modificare Marți, 18 Iulie 2017 18:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.