Alcoolici mai puţin anonimi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Parlamentarii ruşi vor să introducă un nou cod de conduită vestimentară pentru profesoare: fără fuste scurte, decolteuri şi machiaj. În România, din nefericire, bugetul subţire al profelor le obligă să aleagă una din cele două variante pe care le au la dispoziţie - ori să mai taie din rochiile mâncate de molii la periferie, ori să meargă la şcoală fără ele.

* Zeci de hoţi români de buzunare au fost arestaţi în Olanda, pe timpul unei parade gay. Ai noştri, 43 la număr, nu i-au agresat pe fuduli, ci le-au sustras portofelele de la spate (iertaţi-mi redundanţa!). Carevasăzică, românaşilor le plac pretenţioşii din punct de vedere sexual, dar îi vor mai săraci. Nici pipăitul nu mai e ce-a fost cândva.

* Conform Codului Rutier, poate ştiaţi, mopediştii şi motocicliştii nu mai au voie să transporte pasageri aghesmuiţi. Înseamnă că motoretele vor fi utilate cu fiole sau ce? De unde ştiu eu că nen-tu Mişu a tras o duşcă sau e doar glumeţ din motive ereditare? Despre şefii de Guvern care urcă la butoane cu chef de glume nu se precizează nimic în regulament...

* Potrivit unui clasament INS, pensionarii de la sat sunt pe primul loc la consumul de alcool. Gurile rele zic că un anumit premier se interesează cum se poate retrage la ţară după ce va fi pensionat.

* Zice-se că românii au bani de bere, nu şi de cărţi. Pe naiba, mioriticii beau la caiet şi varsă în contul lor abia când le intră chenzina pe card. Ce, aţi văzut cumva că doamnele de la Humanitas dau opere literare pe datorie?

* Descoperirile făcute de arheologii francezi la două situri paleolitice din Franţa demonstrează că omul de Neanderthal folosea unelte confecţionate din os. Carevasăzică, de atunci ni se trage sloganul ăla pestilenţial - „Pune, bă, osul la treabă!”

* Oamenii de ştiinţă au descoperit singura fiinţă vie de pe planetă care nu va muri niciodată. Este vorba despre meduza turritopsis nutricula. Ehei, ştiu că vă aşteptaţi cu înfrigurare la altcineva, şi anume la Nea Nelu.

* Conform unei anchete a Institutului Naţional de Statistică, românul de la oraş dă mai mulţi bani pe medicamente decât cel de la ţară. Probabil că i-au fost contabilizate şi baxurile de prezervative.

Citit 1288 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iulie 2017 15:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.