Sexy-zebra rutieră

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Preşedintele Ecuadorului doreşte să închidă presa scrisă pentru a salva pădurile din această ţară. În România, situaţia stă puţin diferit, dar sensul e cam acelaşi: pădurile au fost nimicite ca să aibă şi presa ce scrie, dar tot chiloţii care apar la Capatos reprezintă interesul major...

* Specialiştii din capul meu susţin că băieţii cu maşini puternice care staţionează în faţa trecerii de pietoni, folosind avariile, au grave probleme la aparatul reproducător. Probabil că elementul inghinal al indivizilor din acest tablou obţine seva învârtoşării protuberanţei abia la vederea zebrei. Şi atunci, evident, se declanşează avariile autoturismului, bipedul devenind prizonierul unui seism de nădrag pe care nu-l poate gestiona. Bolidul opreşte brusc în faţa dungilor albe şi personajul cult de la volan consumă un act de intimitate. Altfel nu înţeleg cum este posibil ca, de atâtea ori, vizibilitatea să fie redusă la trecerile de pietoni din cauza unor cataclisme pe patru ori patru roţi.

* Am revăzut cu aceeaşi indigestie spotul publicitar în care o voce de cocalar ne prezintă folia de plastic în care este împachetată o bere. Am mai perorat pe marginea subiectului. E vorba despre mesajul adresat publicului pe finalul clipului. Vocea ne tutuieşte şi, pe un ton de ameninţare, ne asigură că nu mai poate de dorul sufletului lui Avram Iancu: "Avem grijă de sănătatea ta!". Totul spus într-o lehamite soră cu Apocalipsa... Chiar nu înţeleg de ce n-a inserat pe finalul creaţiei publicitare şi o invectivă. Să fi fost ceva de genul: "Avem grijă de sănătatea ta, fraiere! Boule!". Ar fi avut un sens.

* Conform Institutului pentru Economie şi Pace, România ar fi cea mai paşnică ţară din Balcani. Normal, n-am auzit să existe manele de război, ci numai de picnic, gagicăreală şi maşinăreli.

* Guvernul României mai are un pic şi crapă de ciudă. Chiar are motive să scoată tesla din rastel. Ce face furtuna asta, frate? E mai păguboasă decât măsurile Executivului?

* Specialiştii avertizează că unele dintre cele mai rare feline din lume, tigrii indonezieni, riscă dispariţia din cauza ameninţării pe care o constituie un virus purtat de câinii domestici. Uite d-aia nu vedem tigri maidanezi pe stradă! S-ar mai plimba cineva? Nu, toată lumea ar fi la muncă.

Citit 689 ori Ultima modificare Joi, 20 Iulie 2017 16:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.