Hai şi pe la noi, Milanule!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* România s-a scos din nou. Deşi deficitul s-a dublat, investiţiile străine s-au redus la jumătate, eu, cetăţeanul simplu, sunt fericit. Au dat la ştiri că la noi în ţară a venit unul, Rivaldo. Nu ştiu dacă definitiv, dar io zic că e de bine, indiferent cine ar fi Rivaldo şi cu ce s-ar ocupa el. Ca să nu mai zic că, măcar în comparaţie cu străinul ăsta de Rivaldo, premierul Tudose pare un tinerel ieşit din comun de chipeş.

* Marian Vanghelie, plimbat ca pe urs pe la Tribunalul Bucureşti, a afirmat că a început să-i placă termenul de "puşcărie", adăugând că dacă va mai fi închis un an sau doi "nu înnebuneşte nimeni". De ce pomeneşte fostul primar de sector bucureştean doar un an-doi de pripon? Doar pentru că se simte nevinovat? Aş! Omul nu poate număra mai mult. Unu, doi... şi parcă mai erau câteva semne indescifrabile.

* Prezenţa echipei de fotbal AC Milan în România a scos mândria edilitară din băieţii care conduc urbea Drobeta-Turnu Severin, străzile fiind reparate la foc automat, ca să nu mai pomenesc că florile din municipiu au căpătat instantaneu bujori. De la vopsea, dar ce mai contează, cârcotaşilor? Diavolul milanez, cum este alintată entitatea peninsulară, ar face bine să-şi mute calabalâcul şi spre sud-estul patriei - Doamne fereşte, parcă vezi că ne-am trezi cu autostradă plecând de la Albina sau măcar c-un pustiu de drum expres. Pentru aeroport ar trebui ca simbolul local Oţelul să dea cu nasul de Real Madrid.

* Veştile care ţin de administraţia publică locală nu se opresc aici, doar trăim într-o republică voluptoasă. Un consilier din Breaza, consilier local, adică votat de oameni ca să ajungă în legislativul oraşului prahovean, a fost reţinut după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de 14 ani. Măcar individul ăsta tot a lăsat ceva în urma sa, nu se poate spune că a fost degeaba consilier local... N-a venit anonim ca să plece obscur.

* Un avion a decolat cu două ore întârziere de pe un aeroport din New York deoarece pilotul şi o stewardesă s-au luat la bătaie. Slavă Domnului că la Galaţi nu se va putea întâmpla aşa ceva! Niciodată, după câte mi se suflă în cască.

Citit 878 ori Ultima modificare Joi, 27 Iulie 2017 17:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.