Turul franțuzoaicei

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Klaus Iohannis s-a dat cu bicicleta prin mulțime, însoțit de SPP-iști, afișând doar zâmbetul care l-a consacrat pe fostul locatar de la Cotroceni. I-au lipsit șprițul dinaintea urcării la volanul Loganului, fesul de inundații și nelipsitele cizme.  

* Da, putem spune că avem președinte demn de Turul Franței, cea mai iubită întrecere cu șa și pedale, dar nu putem uita că Băsescu era la fel de pasionat, ba chiar înamorat de turul franțuzoaicei. Aia din Pleșcoi.

* Gurile pline de tartru sunt de părere că Livache nu poate merge pe biclă. Cică n-ar avea echilibru.

* Vicepremierul rus Rogozin s-a ițit deasupra spațiului aerian românesc și s-a trezit cu flit, motiv suplimentar să ne înjure pe Twitter și pe unde apucă să-și mai verse lăturile. Nu trebuie să ne facem griji, susțin specialiștii, dar simt furnicături deoarece o afirmație similară a făcut și Țuțuianu de la Apărare. Țuțuianu are capacitatea de a ne liniști? Să fim serioși, mai bine aruncă rusnacul necizelat încă o salvă de flegme.

* Hai, nu te mai codi, ai crescut, ești vaccinat... Ne-am făcut mari și docili cu expresia asta, așadar umblăm și la folclor dacă părinții din republică nu vor fi de acord cu vaccinarea? Doamnă Olivia Steer, nu doriți o floricică pe triceps?

* Hoții de energie electrică din județul Vrancea au fost percheziționați de polițiști, cu această ocazie fiind descoperiți și 367.000 de litri de vin. Se confiscă, ar putea comanda premierul Tudose.

* Pop-Plop de la Educație a trecut peste faza cu manualele de sărit capra (firește, opinia publică a trecut drept penibilă, nu domnia sa) și propune încă o micșunea – manualul de dirigenție. Nici măcar nu-l poți face iresponsabil, e acest Louis de Funes al guvernării, l-a întrecut cu cinci tururi de pistă pe nea Petrică Daea...

* Ca să nu-și extenueze sinapsele, îi dau o mână de ajutor ministrului care a avut probleme la „genunche”. Iată de unde s-ar mai putea scoate niște gologani, de fapt am vrut să zic altceva. Iată ce alte manuale s-ar mai impune: manualul de chiulit, cel al femeii de serviciu, manualul ședințelor cu părinții și manualul manualelor. I se mai spune și program de guvernare.

Citit 822 ori Ultima modificare Duminică, 30 Iulie 2017 21:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.