Bârâie românul şi fără bormaşină

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Indiferent de micimea salariului minim pe economie şi fără să conteze ziua în care abia mai respiri, parcarea la mall este plină ochi. E axiomă urbană, boss...

* Bine că eşti tu deştept şi scrii corect pe Facebook şi pe Instagram! Acel domn de la Gospodărire Urbană care a zgâriat Internetul, dar şi numele poetului devenit bulevard în Galaţi, ştie probabil să facă bine curăţenie, boboc, cum se zice prin tronson. Cu adevărat neplăcut e să vezi pe wall că se mătură pe „Cojbuc”, dar de fapt praful sare pe Traian.

* De ce Cojbuc? O fi de la seminţe, pe cuvânt că n-am găsit altă explicaţie. Dar de Cobălcescu aţi auzit? Eu m-am supărat tare când am dat cu nasul de un taxi bucureştean pe care era stâlcit numele marelui istoric.

* Ia-i românului orice, inclusiv bormaşina, numai să nu-l deposedezi de marele său drept de a bârfi... Totuşi, profitând de intrarea în post, în contextul unor zile toride, risc o recomandare: Să ne vedem lungul paiului cu care sorbim din limonadă!

* Dar, vai, ce pisi mă simt astăzi, probabil că e pe bune rezultatul acelui studiu conform căruia şofatul prelungit taie serios din coeficientul de inteligenţă. Iar eu abia ce am venit din vacanţă, or n-am apelat la elicopter sau la CFR.

* Dom’ Tudose, premierul, a analizat cu ambasadorul Chinei perspectivele construcţiei unei reţele regionale de trenuri pe pernă magnetică. Mihalache, râd ăştia de tine, Dănuţe! Pentru cei care şi-au uitat agenda politică la domiciliu, Mihalache este poate cel mai somnoros ambasador român! Bine, nici premierul Tudose nu pare să stea mai bine la capitolul odihnă, dar măcar domnia sa se culcă mai târziu.

* Primul focar de pestă porcină africană a fost confirmat în România, la porcii dintr-o gospodărie de la periferia municipiului Satu Mare. Aoleu, l-am scăpat pe Lupu Rednic la safari!

* Uniunea Europeană ne alocă 18 milioane de euro ca să hrănim elevii la şcoală cu fructe, legume şi lapte. Te taie râsul la burtă, şi nu numai hlizeala, nu alta...

Citit 906 ori Ultima modificare Marți, 01 August 2017 20:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.