Leadership de semafor

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Salut liderii asunşi ai lumii pestriţe din Galaţi, pe şefii cerşetorilor pentru care nu există viscol sau caniculă. Eşti plantat în intersecţie, la ora X trebuie să decartezi (e termen de nişă, iertată-mi fie exprimarea!), n-ai alternativă. Ieri, pe la orele prânzului, când deja făceam trecerea de la cod galben la portocaliu, la semaforul de la Păpădie mişuna un nene cu un vădit disconfort locomotor. Omul era echipat adecvat, avea şapcă albă pe chelie, deci iată că se gândeşte cineva la binele tuturor. Nu există un Dumnezeu al celor care umblă cu miloaga, ci adevăratul lider al industriei care scoate pe ţeava de eşapament urări de sănătate şi de Doamne-ajută. Bravo lui că are grijă de subalterni, e o veritabilă demonstraţie de leadership.

* Amărâtul din povestioara precedentă - nu căpetenia, ci executantul - ar putea da cu subsemnatul în declaraţia de patrimoniu. Ce avere ai, nenică, ia zi unde ai ascuns mărunţişul aruncat prin geam de conducătorii auto ai Galaţiului? Chiaburule!

* Unii sunt puşi doar să ne încurce. Abia reuşim să respirăm din cauza vipiei şi se trezeşte domnul Mărmureanu, directorul onorific de la Fizica Pământului, să ne povestească despre cutremure. Zice domnia sa că următoarea zguduială majoră va da buzna prin 2040 sau în perioada 2077-2078. Boss, eu mi-aş fi dorit unul mai mic în perioada asta, de 6 şi ceva pe scara Richter, şi să mai amânăm dansul hâd al temperaturilor.

* Forţele Navale Române au lansat o licitaţie publică pentru cumpărarea de molan în valoare totală de aproximativ 86.000 de lei. Mă întreabă o băbuţă ce-i acela molan, cinstit, mi-e cam jenă că nu se descurcă în zona asta, nu-l merită pe Tudose premier... Molanul e vin, mamaie, lichidul acela care face un zgomot inconfundabil când este trântit în pahar. Important: Ministerul Apărării Naţionale cere ca vinul să fie „plăcut, armonios şi fără gust străin”. Prin gust străin, înţeleg că mofturoşii care apără patria n-au chef să simtă că şi-a mai băgat cineva botul prin acele damigene.

* Un chinez, aflat în trecere printr-o staţiune de lux din Ţara Cantoanelor, a comandat un pahar de whiskey de 9.999 de franci elveţieni. Aiurea, cred că avea nevoie de recipient pentru cojile de seminţe.

Citit 856 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2017 18:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.