Sibienii, ce rudimentari!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Am auzit la știri că va fi vreme caniculară mai peste tot în țară, mai ales acolo unde e podiș sau câmpie. Hm, atunci când se simte cu baioneta la os, românul e în stare să se dea de gol, să depene și ce nu a mâncat. Așadar, ca să scape de temperaturile care-i provoacă transpirație în exces, gălățeanul de rând sună repede la ANM sau direct la Busu ca să fie limpede că în zona lui nu e nici podiș, nici câmpie, bașca dealurile sunt mai încolo, iar munți niciodată. Și nici autostradă sau aeroport, ca să nu mai zic că nici nu are nimeni de gând să le ridice în zonă. N-avem nimic, deci suntem salvați. Uraaa!

* O femeie din Pitești a ajuns la spital după ce a fost lovită în cap de o cărămidă căzută din fațada unui bloc. Comentarii:

1. Imaginea României în lume a crescut cu ocazia acestui eveniment nefericit. Aici se lucrează, bă, se construiește, d-aia zboară BCA-urile ca penele de porumbel...

2. Dacă biata piteșteancă ar fi interacționat cu un dosar de șomaj sau cu vreo telecomandă, ne-am fi făcut de râs și mai tare în Europa. Iată-i pe trântorii și telenoveliștii ăștia, s-ar fi zis.

3. Prin urmare, firma care a fardat acel imobil merită o felicitare. Cu executare.

* Un șofer a fost oprit pe raza județului Arad de un echipaj de Poliție care duhnea a alcool. Conducătorul auto era șprițuit, dar nici cu unul dintre organele aflate în treabă nu mi-e rușine – la analizele medicale a ieșit mai amețit decât șoferachele tras pe dreapta. Până la urmă, cel mai prost a picat purtătorul de caschetă care băuse doar apă. Huo!

* Este oficial. Proprietarii de domenii .ro vor plăti din primăvara anului 2018 o taxă anuală de mentenanță. Nu va scăpa nici cel care deține portalul josguvernul.ro.

* Un sibian s-a apărat cu toporul în fața unui cumnat care venise alături de un prieten cu câte o lopată la purtător. În Micro 20 din Galați, un tânăr a fost împușcat cu un pistol cu bile. Ambele evenimente s-au petrecut în luna august a lui 2017. Care dintre cele două localități a fost capitală culturală europeană? Parcă n-aș paria pe orașul de pe Cibin.

Citit 845 ori Ultima modificare Vineri, 18 August 2017 17:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.