L-a mâncat în „curriculă”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Dacă Daddy Dragnea n-ar fi fost decât un biet chelner la înscăunarea lui Trump, astăzi am fi gustat și noi din eclipsa totală de soare care i se arată numai bălaiului ciufulit.

* Se va spune că, între timp, Donald s-a văzut cu celălalt om important în statul românesc, cu cetățeanul Klaus. Decât să-l vedem pe președinte pozându-se cu șosetele albe zâmbind la soarele mușcat de satelitul natural al Terrei, mai bine rămânem fără spectaculosul fenomen astronomic.

* Nu m-am mirat degeaba că Sibiul, adică fosta capitală europeană a culturii, și mai tot Ardealul sunt depășite de situație. La noi s-a tras cu pistol cu bile, apoi un domn din județ a scos sabia. Cu toporul, așa cum a atacat un rudimentar din Mărginime, nu se mai iese în public de la Răscoala lui Horea, Cloșca și Crișan.

* Apropo de cei trei mari revoluționari români, Tăriceanu d-aia s-a băgat în față la muzeul din județul Alba. Voia să vadă care-i treaba cu trasul pe roată, dacă e nevoie de bilet de ordine au ba.

* Ministrul Pop-Plop a revocat 13 șefi de inspectorate școlare, dar n-a pus mâna pe telefon sau pe laptop: i-a lăsat pe acești oameni fără cozonac prin fax. Printre cei demiși se numără și reprezentantul județului fruntaș pe țară la Bac, adică inspectorul-șef de la Sibiu. Acesta din urmă s-a declarat șocat de măsura aprozaristului (mă refer la limba-i română utilizată, nu la diplomele sau capacitatea omului de a fi manager peste Învățământ), dar pare-se că n-a înțeles politica de stat: dacă te-a mâncat în „curriculă” să-ți duci parohia pe primul loc în clasamentul scoaterii elevilor din beznă, acum suportă consecințele, bă!

* De ce am scos din sacoșă ghilimelele pentru a așeza pe tablă noțiunea de „curriculă”? Pentru că este o sălbăticie și, astfel, aș fi devenit egalul lui Liviu Pop-Plop.

* Organizarea unui festival sexual, care include o temniță pentru sado-masochism și o „zonă de joacă pentru adulți”, a stârnit neliniște într-un orășel din comitatul britanic Kent. Neliniște? Doar pentru că s-au dat repede biletele de intrare...

Citit 841 ori Ultima modificare Duminică, 20 August 2017 17:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.