România stă bine la ”se cară”

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Stăteam ieri de vorbă cu mine și, la un moment dat, când interlocutorul era neatent (am vânat o breșă în mine, cum ar veni), ba chiar absent, l-am întrebat cine îmi va asigura pensia peste ani și ani, vorba domnului Ciuci de la Compact. Neașteptat, răspunsul m-a pus cu botul pe labe, chiar dacă venea tot de la subsemnatul - boss, ar trebui să ți-o plătească elevul care s-a prezentat la ediția de toamnă a Bacalaureatului și care, printre altele, a spus că nu-l sperie ratarea așa-zisului examen al maturității. Are tata bani, nu-i panică, man, pare să se fi exprimat adolescentul prezbit (sper să nu fi exagerat televiziunea care a prezentat cazul). E vai de coliva noastră, nenică, iar problema nu este că suntem pierduți, ci faptul că nu ne caută nimeni...

* Un al copil responsabil în pauze a afirmat că n-a pupat prima sesiune a Bacului deoarece s-a dus la pescuit. Îl înjurăm noi pe Dragnea, dar se pare că o facem degeaba, mustăciosul are prozeliți, indiferent de vârstă, nu și de pregătire.

* Daddy Liviu îmi ocupă spațiul de astăzi cu declarația-eveniment despre agricultură, teleormăneanul lăudând ca pe vremuri producția record a grânarului Europei. E o dare de seamă care-l oprește până și pe Nea Nicu din partida de table pe care o susține în Cuba cu Elvis Presley și Dinu Patriciu. „Programul de modernizare a agriculturii se realizează conform programului de guvernare, se și văd rezultatele, dar ne-a ajutat și vremea. La grâu și secară, producția a depășit 10 milioane de tone. Nu s-a mai reușit așa ceva în România! Producții record sunt și la rapiță și mazăre, rezultate foarte bune fiind și la orz și orzoaică. Ne uităm cu speranță și la producția de struguri”, a exclamat șeful Camerei Deputaților. Păreri:

1. La „se cară”, România este pe locul al doilea în lume, după Siria, bre! Și este mai ales din cauza vremurilor.

2. La mazăre ne așteptam să iasă bine, dar pe partea ailaltă, aia răcoroasă, dacă înțelegi figura de stil.

3. Pe Dumnezeu când l-ai agățat în partid, Liviule? Pe câți ani a semnat cu voi?

4. Despre producția de struguri corect ar fi să vorbească premierul Tudose.

Citit 824 ori Ultima modificare Marți, 22 August 2017 17:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.