Au băut, dar n-au făcut (Vila) Lac

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Până la urmă, Tudorel a dat-o la întors. Puțin, cât să priceapă cei mobilați la mansardă și Cristoiu. Maestrul Cristoiu. Când ajungi la nivelul domniei sale, și nu mă refer la ministrul Justiției, îți trebuie chestiuni mai grele servite deja traduse și adaptate. Așadar, legile nu vor fi schimbate așa cum părea (om fi noi, consumatorii de politică, mai naivi, ca să nu zic direct fraieri), însă important este să nu iasă lumea în stradă. Păi, schimbăm iarăși bordurile? Abia s-a reasfaltat, n-are rost.

* Dragnea, revenit a mia oară din concediu, spune că nu este de acord cu zicerile lui Tudorel, că președintele nu trebuie scos din schemă. Livache, aflat în mijlocul camerelor de luat vederi, părea restartat de tot, mai avea un pic și întreba dacă FCSB s-a calificat în grupele Ligii Campionilor. Bossulică, ia-o încet, aruncă o pastilă pe gât că s-a terminat 5-1 pentru Sporting! Ei, astea cu Tudorică nu-s cine știe ce, doar manipulări, vorba lui Tăriceanu...

* La finalul vizitei de opt ore în România, președintele Franței ne-a transmis că avem tot dreptul să cerem integrarea în Schengen. Mai bine arunca și vreo două zicători autohtone, încercarea moarte n-are sau prost nu e ăla care cere, ci nefericitul care oferă.

* Premierul Mihai Tudose i-a oferit lui Emmanuel Macron o crenguță dintr-un stejar secular cu o semnificație aparte. Am auzit că stejarul, pus pe ciubărul de vin, ar împiedica oțețirea produsului.

* Oamenii – da, Tudose și Macron, dar și Iohannis – au serbat la Vila Lac 1. N-au băut până să facă Lac, vorba lui Băsescu, dar măcar ne putem lăsa imaginația la joacă.  

* Un deputat liberal de Alba va intra în greva foamei și va dormi în fața biroului lui Liviu Dragnea. Fâs, nu sesizez potențial de eficiență în gesturile individului. Faza cu greva alimentară nu-l va sensibiliza deloc pe președintele Camerei Deputaților, mustăciosul e obișnuit cu nemâncați prin preajmă, iar etapa cu somnul trebuie parcursă de un profesionist, nu de orice chibiț. Ar fi trebuit să-l convoace pentru acest proces pe fostul președinte PNL Crin Antonescu sau pe însuși Dan Mihalache, ambasadorul liberal al României la Londra.

Citit 831 ori Ultima modificare Vineri, 25 August 2017 18:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.