Băiatul care ne-a trimis la canal

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Naţionala de artişti fără instrumente a României a bătut Armenia la închiderea programului, cu câteva minute înainte de retragerea la depou a vagoanelor de metrou din Bucureşti. Normal, nu ne convine, ce-i aia 1-0 cu trupa lui Vosganian şi Pambuccian? Ori facem profit 200 la sută, ori mergem la masa credală. Dar cine suntem noi? Nişte ONG-işti fără sediu ai industriei care-şi permite să cumpere un brazilian cu fiţe pe 220 de milioane de euro. Eu zic că, la cât de mult a decăzut sportul-aşa-zis-rege pe la noi, putem să ne pupăm până când i se strepezeşte săgeata lui Cupidon.

* Un băiat din echipa naţională, Alex Maxim, a înjurat spectatorii după ce a marcat golul de vineri seară. I-a trimis undeva, pe canalul uretral, deci, aţi înţeles, bine, i-a trimis la canal, că tot ne place să denaturăm mesajele. Ce potenţialul lui, omul chiar a fost sincer... Cine sunt gorobeţii care plătesc bilete ca să-i sugereze pe unde să alerge şi cum să ghidoneze chişca de porc?

* Le cer iertare cititorilor care frecventează rubrica de faţă pentru evenimente non-sportive, dar mi-a atras atenţia şi greşeala (nu gafa, cum a titrat o gazetă de specialitate) selecţionerului neamţ care a dus mâna la cord pe timpul intonării imnului formaţiei adverse. După câteva acorduri, şi-a dat seama că nu-i vreo melodie de la Oktoberfest şi a îndreptat braţul nervos, exact ca un copil care încearcă să copieze din manualul de educaţie fizică şi tumbe. La fel face Dragnea - se concentrează să ducă România pe cele mai înalte culmi, dar îi atrage atenţia câte un alegător fără găleată electorală şi nu se cade să-l laşi cu mâna întinsă.

* Penibilul preşedinte al Republicii Moldova, pufosul de Dodon, a declarat (probabil că în ruseşte s-a exprimat) că România nu va putea înghiţi niciodată Basarabia, deoarece îi va provoca indigestie. Boss, nu te supăra că mă implic în politica externă a ţării din care fac parte, dar simt că m-aş pricepe. Am fost de multe ori la farmacie ca să dau vina pe bila leneşă: mai şi expectorezi anumite bucăţi, eventual pe alea mai grase, cu roşu în obraji.

* Tăriceanu se declară profund dezamăgit de atitudinea Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti. Cum, ce au făcut trimişii yankeilor? Nuuu, problema subsemnatului este că n-a auzit de lupul moralist Tăriceanu.

Citit 775 ori Ultima modificare Duminică, 03 Septembrie 2017 15:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.