Literatură de tron

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* A apărut iPhone X, cel mai nou gadget, disponibil pentru bugete disponibile. Pentru politicieni, cum ar veni. Daddy Dragnea, se aude, îşi va achiziţiona un aifon pix, iar preşedintele Iohannis, un telefon la fel de (hoţ de) deştept, dar cu robot.

* Mulţumim Guvernului Mondial iubit pentru că se dă aifoane avansate la populaţie! Foametea, când va veni (habar n-am când şi nici la mayaşi nu casc gura), nu va apărea frumos ambalată, ca produsul Apple. O vei găsi pe şanţ sau chiar în intersecţie.

* S-au schimbat miniştrii la Apărare şi Economie, cetăţeanul Klaus le-a strâns mâna, dar n-a comentat nimic. Ce-o fi păţit, să fi răguşit soţul doamnei Carmen? Sau poate că a participat în remake-ul celebrei reclame la ciocolatele gemene şi i-a aplicat administratorul un bandaj pe gură. Ce pofticios sunteţi, Herr!

* Inginerul-mecanic Şimon, uns ca ministru al Economiei, are în mânecă o replică nouă după ce va urca ţara pe platformă: Eh, îmi pare rău, dar aici s-a mai umblat...

* Selecţionerul Christoph Daum-Lupul a fost demis de la cârma naţionalei de fotbal a României, iar Dan Petrescu-Bursucul a refuzat oferta de a-l succeda. Aş vrea să aflu acum ce animal este Guriţă, căci aşa i se spune următorului pretendent la funcţia de antrenor al aşa-numiţilor tricolori.

* A ieşit şi Gregorian Bivolaru de la zdup, a ieşit uşor, fără medicamente. Omul le-a povestit jurnaliştilor că îşi doreşte în continuare o viaţă liniştită. Vreau să scriu câteva cărţi, a adăugat Grig. Fireşte, literatură de citit atunci când stai pe tron.

* Manualele nu prea au dat pe la şcoală, cu excepţia celui de tumbe şi a celui de dirigenţie, iar ministrul Pop-Plop nu doreşte nici auxiliare. Practic, educaţia mioritică se va face fără cărţi şi, dacă iau în calcul noul meniu al elevilor, cu fructe şi lactate, riscăm să n-avem cu ce ne şterge. Panseul i-ar putea aparţine unui elev de clasa a V-a, mai slobod la gură.

* Simona Halep a ocolit rândul la Ambasada Chinei, dar a fost opţiunea românilor care stăteau la coadă. Să zică mersi tenismena, dacă s-ar fi aflat şi Tăriceanu prin parohie...

Citit 702 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Septembrie 2017 17:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.