Sulfurosul Mirel

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Rubrica de astăzi este plină de muci, adică violentă, doar n-o să pomenesc sângele, mai ales când în rolul călăului stă o persoană publică. Sau ecologică, căci aşa li se spune şi toaletelor de care te împiedici olfactiv în staţia de autobuz sau în parc.

* Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al premierului Ponta, şi acesta din urmă un fost, l-a căutat în casa dinţilor cu pumnii şi picioarele pe senatorul Mihai Goţiu de la USR. Evenimentul de K1 neautorizat s-a întâmplat în studioul televiziunii B1 TV, pe timpul unei pauze publicitare. Comentarii:

1. Vai, ce dramă trăieşte social-democratul Mirel (n-am auzit să fi dezertat cu Victoraş la partidul lui Daniel Constantin), să-i bage cuiva pumnul în cavitatea bucală şi să nu fie acuzat de cenzură!

2. Dănuţul din mine zbiară până la răguşeală - nene, ce tari sunt diminutivele, căci nu mi-a scăpat nici incidentul de la Brăila, acolo unde inspectorul şcolar Gheorghiţă este acuzat că ar fi atins o chelneriţă pe Faleza Dunării.

3. Palaba, cu virgulă înainte de laba, acesta să fie numele sulfurosului individ care a cărat sertarul de opinii ale lui Ponta!

* Gheorghiţă de la Brăila o fi vrut ca numai o profesoară de alimentaţie publică şi comerţ să-i aducă nota la masă. Înţeleg că-i sărise muştarul deoarece a crezut că-l inoportunase femeia de serviciu. Biata femeie, în plină criză la Educaţie, a luat-o manual din partea unui reprezentant al ministrului Pop-Plop.

* Acum două zile, regele Dorin Cioabă, şi n-am timp să dezbatem contextul în care Majestatea Sa a ajuns pe tron, a fost reţinut pentru 24 de ore într-un dosar de evaziune fiscală de aproximativ 5 milioane de euro. Carevasăzică, băieţii răi l-au abdicat pe rege... România rescrie istoria, regele este iarăşi în exil. Întoarcem armele?

* Cu această ocazie, am aflat de ce pe soţia regelui Cioabă o cheamă Sighişoara. Se aude că ar fi iubita lui medievală, de pe la 5-6 ani.

* Minerii ar fi primit de la Guvern în iunie 1990 haine, chiloţi, slăninuţă şi alte motive ca să planteze frumos panseluţele alea. Slănină? Iliescu, aşadar, a vrut să-i omoare uşor, le-a mărit colesterolul.

Citit 723 ori Ultima modificare Joi, 14 Septembrie 2017 17:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.