De la ANM, fără număăăr!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Un parlamentar liberal a patentat greva foamei de trei ore, ceva de neînchipuit. Până şi sucul gastric s-a arătat contrariat de măsura individului: boss, trei ore abia se scurg între micul dejun şi prânz!

* Aş prelua moda lui Florin Roman, aşa am înţeles că i se spune bravului adversar al PSD-ului, mai ales că-mi doresc să scap de burtă. Aşadar, o grevă a foamei după ora 18.00 n-ar strica, aproape că aş reveni la garderoba din adolescenţă...

* După furtuna de la Timişoara, organele abilitate au decis să ne trimită SMS-uri de avertizare, cu dedicaţie specială de la ANM: ploaieee, vijelieee, se ştieee, fără număr, fără număr!

* Portarul Lobonţ, de 40 de ani, a fost convocat la naţionala de fotbal a României, cu toate că n-a mai jucat într-un meci oficial de aproape patru ani. Cel care l-a chemat la lot, directorul tehnic Stoichiţă, avea pregătită justificarea: fotbalul e ca mersul pe bicicletă, nu se uită niciodată. Păi, la fel ar fi putut spune şi coana Miţa, victimă cu nume a sportului cu spiţe. Vorba aia, a căzut şi s-a rupt lanţul de iubire.

* Ministrul Pop-Plop dovedeşte o eficienţă soră cu disperarea adversarilor săi politici. E productiv, ce mai! A spus acum două zile că greşelile se pot corecta, dar erorile nu. Lista proverbelor lui Pop-Plop, unul şi unul, ar putea continua, şi-mi face plăcere să plasez câteva exemple, sper să nu-mi fugă imaginaţia în codrii încă netunşi ai patriei:

1. Omul este valoros, dar nu şi bipedul.

2. Găina bătrână nu este deloc tânără, deci face ciorba bună, nu şi borşul comestibil.

3. Hoţul strigă hoţii, dar nu se referă niciodată la corupţii care bagă mâna în buzunarul statului.

4. Orice pasăre pe limba ei piere, dar nu este obligatoriu să şi moară, pe cuvânt de pionier.

5. Cine se trezeşte de dimineaţă este matinal, adică nu doarme mai mult înainte de micul dejun.

6. Mielul blând suge la două oi, nu şi cel care nu e răutăcios.

Citit 557 ori Ultima modificare Marți, 19 Septembrie 2017 18:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.