De ce nu vine azi?

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Conform predicţiilor bazate pe texte biblice, astăzi ar trebui să tragem obloanele. Ar veni, ca să zic aşa, Apocalipsa or sfârşitul lumii, oricum ceva indigerabil. Ca şi altă dată, căci am mai întâmpinat cu aceleaşi emoţii The End of the Game, am câteva argumente pe invers. Iată de ce nu este ultima rubrică semnată în Viaţa Liberă, cu menţiunea că m-aş putea lăsa de scris în această pagină şi fără să vină Armagedonul (şeful ziarului, la o adică, mi-ar putea transmite, băiete, pentru tine s-a cam aşternut apusul):

1. Cum să vină punctul fără virgulă cu PSD-ul la butoane în România? Ar însemna ca Dragnea să aibă pile serioase la Cel de Sus, ba chiar să-l şi comande cumva.

2. De asemenea, un Tudose la Poarta Raiului, în primele momente ale sfârşitului, ar putea deregla sistemul. Până şi Sf. Petru ar avea probleme cu tensiunea...

3. Ştiu de ce nu va veni azi, iar povestea cu weekendul, prezentată recent de subsemnatul, e desuetă. Nu, nu e acesta motivul amânării închiderii programului, ci faptul că doamna Firea nici măcar nu visează o asemenea variantă. Sunt convins că distinsa nevastă generală a lui Pandele (distinsa primăriţă generală voiam să scriu, dar m-am bâlbâit) va dori să anunţe în exclusivitate trecerea dincolo. Dacă, Doamne fereşte, i-o va lua Soroş înainte? Nu se cade, se vor aplica sancţiuni severe.

4. Ne mai vedem şi vom mai sta de vorbă, ca să parafrazez românul cu lexic sărăcuţ, Finalul (cu majusculă, da, cu majusculă) nu va fi aici. Trebuie să se construiască mai întâi podul peste Dunăre. La Brăila, la Buzău sau Focşani, unde s-o găsi, nu contează regiunea în care va fi inventat, ideea este să răsară naibii până la urmă.

5. Mă tem să nu livrez, din greşeală, un argument pentru venirea zilei celei de pe urmă, iar ce s-a întâmplat ieri pe la DNA îmi cam dă fiori. Sevil Shhaideh, ditamai doamna care urma să fie premier al României, să fie urmărită penal pentru abuz în serviciu? Refuz să cred, Sevil e o mare doamnă de stat, totuşi... Nu vedeţi cum se uită, ce serioasă este? Pe doamna Sevil nu mi-o închipui făcând abuz în serviciu. E ca şi cum mi-aţi spune că frecventează sex-shop-ul. Ptiu, niciodată!

Citit 687 ori Ultima modificare Vineri, 22 Septembrie 2017 19:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.