Paralelismul papucilor îmblăniţi

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Chestiunea autoturismelor care au făcut neîncăpătoare parcarea de la mall (sau noul mall, e bine aşa?) ar putea fi rezolvată simplu: foloseşti cheia lui Moş Crăciun pentru a intra în fiecare habitaclu şi porneşti aparatul de zgomote, fie că e CD, DVD, mp3 sau iPad. M-aş prinde într-un pariu de anvergură: Sălămior şi ucenicii săi ar ieşi cu peste 50 la sută, deci n-ar mai fi nevoie de un tur doi de scrutin.

* Aşadar, este inutil să ne mai întrebăm de ce şi cum, dar şi dacă gălăţenii coabitează cu austeritatea. Intelectualul se afla joi la prânz la serviciu, iar pătura de jos nu avea de ales (îi zice scârbici). Aş stârni o altă ecuaţie: câţi papuci cu blană s-au aflat în construcţia de pe bulevardul Coşbuc în ziua deschiderii noului corp?

* Meteorologii anunţă precipitaţii excedentare în majoritatea regiunilor ţării. Luăm acest enunţ şi mergem cu el la mall, ca să vedem câţi plimbăreţi de joia, în inima zilei, ştiu despre ce este vorba? E adevărat că în luna martie, la finalul sezonului rece, ni se va bate obrazul (şi lui Busu, nu scapă amicul lui Nety Sandu) că nu prea a plouat.

* Eh, cam acesta e statul paralel (promenada paralelă e fiica lui legitimă, ca şi căscatul gurii paralel), nu fantasmagoriile aruncate în spaţiul public de băieţii lui Dragnea.

* Ministrul Pop-Plop a anunţat că astăzi vor ajunge în şcoli manualele de clasa a V-a. Frumos, corect, aşa cum se face... Doar abia a început anul de învăţământ. Acum două luni. Nu înţeleg graba lui Liviu cel mic, în februarie-martie ar fi picat mai bine: pentru următorul an, manualele ar fi fost ca noi, fără mustăţi şi alte mâzgălituri... Mustăţi? Doar una e acceptată, să fim bine înţeleşi!

* Oamenii frumoşi se văd şi când nu există, aceasta este cea mai nouă figură de stil a lui Daea de la Agricultură. Momentele de stand-up ale seniorului din Guvernul Tudose capătă accente ridicole, ar avea nevoie de un sufleur care să-i facă şi cu ochiul: Bre, nea Petrică, gata, hai că s-a prins lumea, lasă-ne cu licenţele lu’ matale, mulge vaca şi termină cu prostiile! Nici măcar simpatic nu mai eşti.

Citit 742 ori Ultima modificare Duminică, 19 Noiembrie 2017 20:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.