Şşşt!, se dau afară bugetarii…

Şşşt!, se dau afară bugetarii…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi la nivelul Guvernului se fac declaraţii aproape fără încetare despre câte posturi trebuie reduse şi câţi bugetari trebuie disponibilizaţi, pentru a se face economii la visteria naţională, în plan local e mare secretomanie. Asta, în cazul în care cei care ar trebui să taie posturile pur şi simplu nu cunosc exact ce şi cât trebuie „să taie” şi aşteaptă, în continuarea programului, precizări…      

„La ora actuală se face o analiză la nivel de personal, dar per ansamblu ar trebui o reducere de 103 posturi. Nu s-a stabilit de unde anume vor pleca oameni. Potrivit legislaţiei avem 30 de zile la dispoziţie pentru evaluare şi 60 de zile pentru restructurare”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac.

Şi la nivelul Primăriei municipiului Galaţi se lucrează la o nouă organigramă,  însă studiul nu este finalizat, el urmând să aibă o primă formă undeva la începutul săptămânii viitoare.

În acelaşi timp, la nivelul Prefecturii, prefectul Cosmin Păun (FOTO) a declarat că „deocamdată nu ştim decât că din cei 53 de angajaţi trebuie să rămânem cu 43. Noi avem în organigramă 62 de posturi, dar am doar 53 de angajaţi”.

„Cum se vor reduce, de unde, sau care dintre cei doi subprefecţi va pleca, încă nu ştim, se vor primi precizări de la minister probabil. Desigur că în acest ultim caz – al subprefecţilor – va fi şi o decizie politică, pentru că şi numirile au fost politice”, a încheiat Păun.

Citit 1026 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.