ANSVSA: Nu s-a găsit carne expirată la Selgros Galaţi
Foto: Foto: Vasile Caburgan

ANSVSA: Nu s-a găsit carne expirată la Selgros Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Carnea de pui livrată de Avicola Călăraşi - de unde se presupune că s-au trimis cantităţi importante de produse expirate în ţară – nu era la vânzare, ieri, în Selgros Galaţi. În urma datelor anchetei cazului de evaziune fiscală de 50 de milioane de euro din industria cărnii, în care se presupune că este implicat şi senatorul PSD Niculae Bădălău, Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) verifică, în aceste zile, magazinele din întregul lanţ Selgros. Datele anchetatorilor arată că mari cantităţi de carne expirată ar fi fost livrată către lanţul de magazine.

« Medicul nostru a fost la magazin astăzi, în cadrul acţiunii naţionale, dar nu a găsit produsele cu pricina. Magazinul le retrăsese deja de la vânzare », ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Galaţi, dr. Ştefan Vasile.

Per total, în Bucureşti şi Braşov, au fost retrase de la vânzare de specialiştii ANSVSA  13.500 de kilograme de carne de pui.

 

Citit 918 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2013 11:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.