Irlanda a câştigat concursul „Spring Day”, organizat la Grupul Şcolar Gh.Asachi

Irlanda a câştigat concursul „Spring Day”, organizat la Grupul Şcolar Gh.Asachi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Într-o Uniune Europeană incompletă, cu doar 17 state reprezentate de tot atâtea echipe de liceeni, Irlanda a strâns cele mai multe puncte din partea juriului. Costume tradiţionale din aproape întreaga Europă, muzică specifică, bucate devenite branduri de ţară, asta au adus, ieri, 10 aprilie, la Grupul Şcolar „Gh. Asachi”, liceele gălăţene înscrise la concursul „Spring Day”.

Dacă locul I a revenit echipei de la „Asachi”, îmbrăcată în verde irlandez din cap până în picioare, pe locul al doilea s-au situat elevii de la Colegiul Economic „Madgearu” şi sceneta lor despre Franţa ca întruchipare a iubirii posibile la orice vârstă.

„Italiencele” de la Metalurgic au luat premiul al treilea.

Câte o menţiune au primit echipele de la Grupul Şcolar „Eremia Grigorescu” din Tg. Bujor (Slovenia), Grupul Şcolar Industrial de Marină (Austria) şi Liceul „Racoviţă” (obiceiuri letone la botez şi peţit). Din păcate, unele echipe nu au fost prea avantajate la prezentarea programului, din cauza problemelor tehnice legate de sunet.

Din juriu au făcut parte inspectorul de programe educative Mihaela Grecu, directoarea Palatului Copiilor şi Elevilor, Camelia Nenu, consilierul educativ de la Grupul Şcolar „Gh. Asachi”, Daniela Macsim, şi preşedinta Consiliului Judeţean al Elevilor, Monica Brânză.

Explicaţie foto: Echipa câştigătoare de la „Asachi” a reprezentat statul Irlanda

Citit 2052 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.