Eminescu, citit la Sindicate

Eminescu, citit la Sindicate

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Casa de Cultură a Sindicatelor (CCD), în colaborare cu Filiala Galaţi a Uniunii Democrate a Turcilor din România (UDTR), organizează,  sub egida Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Iaşi, o întâlnire culturală, sub genericul deloc bombastic „Să citim poezia lui Eminescu…”  Astfel, luni, 14 ianuarie, în preziua Zilei Culturii Naţionale, de la ora 10,30, în Sala 3, de la etaj, gazdele întâlnirii cu iubitorii de cultură  vor fi scriitoarea Angela Baciu, alături de publicista şi traducătoarea Gulten Abdula, preşedintele Filiala Galaţi a UDTR, un veritabil ambasador cultural gălăţean în lumea turcă.

Citit 838 ori Ultima modificare Vineri, 11 Ianuarie 2019 18:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro