Inflaţia, cât erecţia lui Irinel

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu ştiu alţii cum sunt, dar cinstit vă spun că astăzi vom fi vizitaţi de un asteroid cu nume luat parcă de la înmatriculări auto: 2005 YU 55. Zici că-i corp ceresc botezat odată cu Merţanul unui manelist. Ideea este că respectivul ar putea cădea pe Terra, având potenţial de a ne reţine din treabă. Adică, în loc să ne ducem copilul la şcoală, să plătim întreţinerea şi rata la televizor sau să ne punem cauciucuri de iarnă, trebuie să suportăm, de pildă, un cutremur de 7 grade pe scara Richter. Asteroidule, n-ai putea să vii, matale, de sărbători, când vom fi cu toţii liniştiţi, în familie? 

* Până la urmă, n-ar fi rău să ne pricopsim cu beleaua din văzduh. La cât de prost e luminat Galaţiul noaptea, o asemenea pleaşcă ne-ar scoate din beznă.

* Puşlamaua care a trimis pe lumea cealaltă doi nevinovaţi, că aşa a vrut Bemveu’ lui, ar dori să se întoarcă în Olanda, acolo unde are reşedinţa. Dar se poate întoarce şi aici, drăguţul de el, în pârnăile autohtone. Te întorc băieţii de cum intri pe poarta închisorii…

* Isărescu şi Vasilescu (iertaţi-mi tupeul de a fi intim cu ei, de ca şi cum ne-am fi dus la agăţat împreună! La agăţat de comisioane) de la BNR vorbesc despre cât de bine se va trăi în România faţă de alte ţări europene. Că inflaţia va fi cât erecţia lui Irinel, că FMI-ul ne-a scos din hazna şi lista exhibiţiilor poate continua. Propun să nu ne irităm, măcar o dată-n an trebuie să credem în magica entitate poreclită Moş Crăciun.

* Conducerea IPJ Neamţ îi sfătuieşte pe poliţişti să facă economie la benzină. E normal, poţi faci cocteiluri Molotov şi cu gaz lampant.

* Bietul Mirciulică Geoană a rămas surprins de intenţia colegilor de partid de a-l suspenda de la conducerea Senatului: „Să mă bată Dumnezeu dacă înţeleg ceva!” Grijă mare, dom’ senator! Ca şi Băsescu, Doamne-Doamne te bate după numărarea voturilor din diaspora, dar tot cafteală se numeşte.

* Madam Andronescu vorbeşte iarăşi pe marginea acelui proiect-inepţie ca analfabeţii fără Bac să intre totuşi la Facultate. „E vorba de un an universitar pregătitor”, se justifică Abramburica. În scurtă vreme ne vom trezi cu alte monstruozităţi, de genul „Facultate complementară”, „Masterat la seral” şi „Şcoală Superioară de Şoferi”.

Citit 637 ori Ultima modificare Marți, 08 Noiembrie 2011 13:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.