Autoexcitaţia selfie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mezina marinarului cotrocenist a postat pe Facebook un selfie, cea mai idioată modă post-Oscar 2014. Orice posesor de telefon descurcăreţ îşi imortalizează cearcănele şi se laudă că a fătat un selfie. Conform dicţionarului occidental, „selfie is picture of yourself, ususally taken by yourself”. În limba română s-ar traduce şi adapta prin „solo cu pixeli, poză făcută chiar de mandea, şmecherie cu gadgetul”. Zâmbim tâmp la blitz şi urcăm imaginea pe reţelele de viermuială. Wow, selfie, ce contează că-mi faci până şi căţelul de usturoi să latre?

* Apropo de selfie-ul Elenei Băsescu. Doamna botoxată s-a pozat cu blonda lui Traian, Elena Udrea. Şi-au ţuguiat buzele şi au dat click, istoria universală consemnând astfel un „selfie de campanie”, cum îl denumeşte Eba. Am încercat să defrişez până la tainele noţiunii şi în emisiunea de radio pe care o realizez zilnic – n-am ajuns încă la o concluzie de fier, dar nici n-am fost contrazis. Selfie, mai ales cel de campanie, e într-o strânsă sinonimie cu onanismul.

* Nu sunt misogin, v-am oferit garanţii şi cu altă ocazie, dar nu mă pot abţine să comentez pe marginea pozei postate pe Facebook de fata preşedintelui. De când şi-a parcat chipul în operaţie, nu mai poate oferi un zâmbet virgin, n-o lasă substanţa implantată în buze. Aşadar, un hipopotam este la fel de relaxat facial în faţa aparatului de fotografiat – hălcile de carne care-i acoperă gura consumă mult mai repede bateria gadgetului. În cadru intră şi bretonul artistei din Parlamentul European: întins ca pe fundul ceaunului, lins cu mare grijă, deci lipsit totalmente de strălucire. Judecând global apariţia distinsei progenituri, consider că Syda o cam bate. În selfie se observă rictusul femeii controlate la bărbie de soţul gelos, care zăboveşte cu băieţii la bere până la vocalizele cocoşului.

* Două vorbe şi despre Elena Udrea, că şi ea se vede în poza Băseascăi. E tot blondă, se uită exact pe mijloc, pare că s-a mai îngrăşat şi lasă impresia că-i transmite preşedintelui următorul mesaj: „Traiane, vezi, nu-mi fac poze cu bărbaţi. Păstrez emoţiile în familie.”

Citit 906 ori Ultima modificare Duminică, 06 Aprilie 2014 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.