Procuraţi-vă locul de meci!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ieri, de Rusalii, ediţia revizuită şi adăugită, am avut interdicţie la căţărat în pomi. Dacă aşa spune tradiţia, trebuie să ne conformăm, ce mama naibii! Din nefericire, însă, la români se suie scroafa în copac de pune omida pe gânduri.

* Oamenii de ştiinţă au rămas uimiţi şi nu văd cum i-am debloca. Un rechin uriaş de aproximativ 3 metri, care era monitorizat de cercetători, a fost înghiţit de un monstru marin misterios şi mai mare, în apropierea coastelor Australiei. Oana Roman, ce cauţi la Sydney?

* Reporterii lipsiţi de lexic ne oferă de ani de zile aceeaşi placă - „s-a petrecut un accident stupid”. Pe bune? Iată o mostră de cum putem ridica IQ-ul neprevăzutului: în judeţul Vaslui, mai exact la Huşi, s-a petrecut o trăsnaie hazlie. Unsprezece copii au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu maşina, o Dacia papuc. La volan se afla un elev de 16 ani, ceilalţi călătoreau pe platformă, iar în dreapta necoptului conducător auto zăcea rupt de beat profesorul clasei. Abţiguit era şi şoferul, aşadar tabloul era complet inundat în ulei. Poţi numi acest eveniment drept accident stupid? Nici dacă ai fi rudă cu dascălul aghesmuit...

* Astăzi începe un nou sezon din reality-show-ul intitulat „Bacalaureatul la români”. Vânătorii de perle, în majoritate profesori (doar n-or corecta lucrările femeia de serviciu şi maistrul de atelier), ar trebui să se abţină. Mi-aş dori ca măcar în acest an să vedem prin presă probe de abnegaţie, de început de erudiţie. Cum, nici pe la catedră nu se mai găsesc asemenea vestigii?

* M-a distrat comunicatul de presă al clubului de fotbal Oţelul remis imediat după încătuşarea patronului Adamescu. Imediat ce bietul miliardar intra la răcorică, angajaţii săi de la echipa de Liga I anunţau că se pun în vânzare abonamentele pentru noul campionat. Nu ştiam că pentru a merge în vizită la Jilava ai nevoie de tichet...

* Mai sunt câteva zile până la startul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, iar singura preocupare a bărbaţilor este locul de meci. Chiar aşa, tu ţi-ai procurat din timp un loc de meci?

Citit 1320 ori Ultima modificare Luni, 09 Iunie 2014 15:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.