Îmi afumi pliantele, nene!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Atenţie, se trage! Se trage, retrage... Eh, e totuna, doar noi, românii, suferim de rimă împerecheată. Apropo, Cerneo, rima împerecheată poate solicita împrumut bancar? Vrei să fii rima mea civilă? Ce întrebare debilă!

* Pomenisem ceva despre o retragere. Iohannis i-a retras distincţia lui Loţi Tokes, Steaua României, pentru activitatea-i antiromânească. Îmi vine în cap o glumă proastă - să-i ofere în schimb titlul de FCSB-ul României.

* Se face tam-tam pe marginea normelor de aplicare a legii antifumat, unii le consideră dure. După ce am răsfoit documentele, am înţeles că nu se va fuma, vorba regretatului Toma Caragiu în Operaţiunea Monstru, pe scara blocului. Or asta nu mi se pare o măsură dură... Păi, ce, acel spaţiu închis pe care îl parcurgi spre propriul apartament e pentru mitraliat plămânii nefumătorilor? Bea tutunul în aer liber, monşer, altfel îmi afumi şi pliantele aruncate de careva în cutia poştală!

* S-a zis de tot cu ţigara de după. M-am lăsat de „după”. Noroc de context, altfel nu ştiam cum să fac acest anunţ.

* Ioan Niculae a scris cinci lucrări ştiinţifice în 74 de ore şi 45 de minute, aşadar urmăreşte eliberarea condiţionată de la bulău. Omul mi se pare un geniu, ar trebui să-i mai dăm de treabă, eventual să i se mărească pedeapsa. Se vede că, încorsetat fiind, îşi dă drumul la gheară.

* Două eleve din România care se păruiesc de mama focului au fost filmate şi distribuite pe Facebook. Bătaia se petrecea în clasă, iar ceilalţi şcolari le încurajau. Nu trebuie să omitem faptul că ne aflăm în an olimpic - gimnastica nu mai merge, handbalul aşa şi-aşa, atletismul a dispărut după Gabi Szabo şi Violeta Beclea (şi ele s-au păruit la vremea lor), Alin Moldoveanu trage cu pistolul în salcâmi... Ce facem, nene, dormim pe noi? Vor râde ăia la Rio, aşadar fetele astea sunt bune la ceva: greco-romane, judo, habar n-am la care disciplină, dar e treaba specialiştilor să le încadreze. Daţi-le câte un rând de echipament, le faceţi poze şi avem şi noi pretendente la o medalie.         

Citit 537 ori Ultima modificare Duminică, 06 Martie 2016 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.