Marius Stan: „Jelev la Steaua? Banii jos!”

Marius Stan: „Jelev la Steaua? Banii jos!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Presa centrală susţine că Jivko Jelev a fost contactat pentru un transfer de antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, cu care stoperul de 31 de ani a lucrat la Litex Loveci * „Nu va pleca gratis, cum visează cei din Ghencea! Costă cel puţin 200.000 de euro”, răspunde Marius Stan, şeful Oţelului *

„Este anormal ce se discută”

Probabilitatea ca apărătorul de origine bulgară Jivko Jelev să treacă în curtea Clubului Steaua Bucureşti - informaţie vehiculată de presa centrală - l-a înfuriat la culme pe Marius Stan, directorul general al Oţelului.

Şeful roş-alb-albaştrilor nu s-a arătat deranjat de faptul că fotbalistul de 31 de ani ar fi dorit în Ghencea, ci tocmai de speculaţia conform căreia experimentatul stoper ar fi liber de contract şi că va face paşi spre gruparea patronată de Gigi Becali fără ca Steaua să achite vreun leuţ.

„Am văzut unele declaraţii anormale, se discută la Steaua despre transferul unui jucător valoros care n-ar costa niciun ban. Nu cred că este Jelev acela”, comentează ironic Marius Stan.

„Steaua n-a sunat”

„Jelev este transferabil, asta este clar. Nu ne mai bazăm pe el deoarece a refuzat să se mai prezinte la antrenamentele echipei, gest impardonabil, dar asta nu înseamnă că el va pleca gratis, oricare ar fi echipa care l-ar dori.

El a fost plătit, chiar şi cu întârziere, deci nu poate deveni liber de contract şi am solicitat comisiilor Ligii Profesioniste de Fotbal suspendarea sa până la vară, când îi expiră contractul.

Jelev poate să ajungă în Ghencea, dar niciodată gratis, cum visează cei de la Steaua”, adaugă, vizibil iritat, conducătorul Oţelului, el achitând 150.000 de euro în vara lui 2007 pentru a-l cumpăra pe Jivko de la Litex Loveci.

„Acum costă cel puţin 200.000 de euro. Putem discuta, ne putem întâlni pentru negocieri, dar nu m-a sunat nimeni de la Steaua”, mai spune Stan.

„Astea-s tertipuri de-ale lor”

Cu toate că în ultimii ani a vândut destul de bine către gruparea lui Becali (portarul Vâtcă pe 500.000 de euro în 2007 şi mijlocaşul Szekely pe 1.500.000 de euro în 2008), oficialul „oţelar” se aprinde şi mai tare când vine vorba despre strategia de transfer a celui mai titrat club din România.

„Este un caz tipic marca Steaua, care ne-a luat în trecut jucători cu fel de fel de tertipuri, aşa cum s-a întâmplat cu Ghionea, Tudose şi Ochiroşii. Eh, de data aceasta, n-o să le mai meargă”.

„Dacă va veni vreo ofertă de bun simţ pe adresa lui Jelev, va pleca, iar dacă - nu, va fi suspendat până în vară. Îl vor acolo? Banii jos!”, conchide, nervos, Marius Stan, directorul general al grupării dunărene.

Explicaţie foto: Jivko Jelev (dreapta) a prins ultimul său meci la Oţelul pe 8 noiembrie 2009 (3-3 cu FC Timişoara)

Citit 786 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.