Nu mânca sănătos, te paşte pârnaia!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Domnul profesor şi-a luat cinci ani cu executare, dar mai are un as în mânecă la recurs. Soluţia imorală din 2004-2005 a lui Băsescu începe să viseze mărgele roşii, exact ca purcelul Ghiţă înainte de Ignat. Şi, vorba angajaţilor de la Antena 3, n-ai fi pariat niciodată că Voiculescu s-a ţinut de golăneli... Taman domnia sa care seamănă leit cu Maica Tereza? Nţţţ!

* Mai rău decât Felix a picat Profu’ Menci, acel nene care mai avea un pic şi înfiera şi solzii de veveriţă pe motiv de chimicale, E-uri şi alte trăsnăi alimentare. La ce bun să mânci sănătos dacă eşti pasibil de pârnaie?

* Se duc Varanul şi Mencinicopschi după Gigi? Mi-e tare greu să cred asta, chiar dacă nici în cazul Bombonel n-am prevăzut nici măcar o zi de detenţie. Iar dacă-l vor închide pe Voiculescu, măcar să-l ţină în Bucureşti – e greu să deplasezi atâtea perechi de buze în alt colţ al ţării pentru nişte emisfere care stau bine cu emisia de gaze în timpul emisiunilor de gargară.

* Şi unul, şi celălalt o ţin sus şi tare p-aia cu dosarul politic, niciunul nu admite că este vinovat pentru privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare. Dacă la Felix aş mai accepta varianta (deh, prietenia la mişto care-l leagă de un anumit marinar nu poate fi trecută cu vederea), de ce s-ar inventa un dosar politic pentru nen-tu Menci? Profule, nici C-urile nu sunt bune, nu numai E-urile... Mănâncă şi matale mai sănătos!

* Liviu Dragnea, insensibil parcă la ce i se întâmplă lui Felix, a declarat ieri că ţara nu mai poate fi guvernată în acest mod. Adică în halul în care colaborează liberalii cu social-democraţii. Da, are dreptate. În condiţiile astea, nici nu mai poţi să furi ca lumea, e inuman. Vorba perversului de pe Târgu Ocna, ori suntem golani, ori nu mai suntem?

* Elena Udrea şi-a dat cu părerea pe marginea amenzilor prevăzute în noul Cod Rutier, proiect aflat încă în dezbatere publică: „Nici măcar un neamţ nu şi-ar permite aceste amenzi!”. Lenuţo, neamţul, în primul rând, nu-şi permite să încalce legea, aşa că ori vii cu alte exemple, ori îţi vezi de potenţialii peţitori!

Citit 840 ori Ultima modificare Vineri, 27 Septembrie 2013 16:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.