Fainoşagul trece Prutul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Marele premiu al loteriei române - acum mai mic decât de obicei - a  fost câştigat de un fost puşcăriaş. Vai, ce incorect politic sunt! De fapt, un domn cu facultatea făcută la zi... Iată că nu numai păduchele trage la golan.

* Republica Moldova a semnat acordul de asociere cu Uniunea Europeană. Dubios este că, de bucurie, oamenii de peste Prut au ieşit în stradă. Ce fainoşag îi aşteaptă şi pe ei în mâncare, aoleu!

* Reducerile de preţ de ieri (fenomenului i se mai spune şi Black Friday) a adus şi mai multe mamifere bipede pe la uşile magazinelor. Dacă n-aţi văzut imaginile de la Galaţi, cu inşi în toată firea călcându-se pe jugulară pentru un aparat care încălzeşte picioarele, degeaba aţi trăit pe planeta a treia de la soare. Ah, şi pentru nişte maşinării de făcut berbeci, adică pop-corn. Da, pentru idioţeniile astea, nişte concitadini cărora le-aş cere spor de neruşinare s-au îmbrâncit, au rupt uşile supermarketului, ba chiar i-au jignit pe angajaţii companiei. Aşadar, Black Friday înseamnă Rupere de Oase, nu Vinere Neagră.

* Ruperile astea de Oase sunt cele mai bune trialuri pentru selecţionata României de wrestling. Băbuţa care trece peste cinci-şase compatrioţi şi rămâne în picioare merge direct la lot.

* Am trăit s-o văd şi pe asta. Dezumflata Bianca Drăguşanu l-a atacat pe Traian Băsescu pe Facebook: „Doamne fereşte să ieşiţi acum în trafic! Băsescu ar merita lăsat pe jos sau cu trotineta pentru haosul şi autostrăzile noastre!” E şocant din mai multe motive:

1. A aflat şi Bianca cine-i preşedintele României.

2. Marinarul de la Cotroceni trebuie tras la răspundere şi pentru reţetele de crăpelniţă din Formula AS. Cum de ce? Pentru că-s ale naibii de complicate pentru tinerele mirese.

3. Primarul general al Bucureştiului, la o adică, ar trebui să meargă cu dânsa la Capatos.

4. Bianca, ai pierdut ani importanţi din viaţă. Trebuia să te faci analist politic, bre! Eu zic să-l iei de urechi şi pe Victor Ponta pentru că n-a fost descoperită încă gena nemuririi.

Citit 713 ori Ultima modificare Vineri, 29 Noiembrie 2013 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.