Vremea politeţii trece

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cum a refuzat Traian Băsescu o şpagă de 30.000 de franci belgieni în tinereţe? Simplu, s-o fi temut marinarul că n-are cum să-i schimbe în lei sau în aparate video şi blugi.

* Că tot a fost ieri Ziua Îndrăgostiţilor, ar fi descoperit unii cel mai vechi mesaj de dragoste din lume. Mesajul a fost scris acum 900 de ani de un viking: „Sărută-mă!” Pe mine mă impresionează mai mult mesajele de dragoste ale DNA-ului... Unde pupă DNA-ul, creşte condamnarea tot mai mult.

* Dependenţa de păcănele este dată de un medicament administrat bolnavilor de Parkinson, susţine un medic neurolog. La unii - e drept, cam mulţi - cazinoul este înlocuit cu dependenţa de scrutine. Se duc mereu acolo, le tremură mâna deasupra urnei şi... Ca la orice joc de noroc, Doamne-ajută!

* Reputata scriitoare Mihaela Rădulescu mărturiseşte că adoră să salute străini în lift. Susţin aplecarea spre necunoscut a doamnei care plăteşte taxa de habitat la Monte Carlo, e reconfortant să ştii că, într-o zi, vei întâlni în cutia mergătoare a blocului o distinsă artistă care-ţi va spune „Bună, ce faci?”... Ba chiar o încurajez pe Mihaela şi îi ofer un avertisment dulce: draga mea, saluţi, nu saluţi în lift, vremea politeţii trece.

* Probele de sânge ale unui poliţist prins beat la volan au dispărut. Pur şi simplu nu mai sunt. Avem încă o dovadă a faptului că sângele apă nu se face, ci direct vapori...

* Mă bucur că la intrarea în weekend reţeaua de socializare intitulată Facebook introduce noi opţiuni de identitate: transsexual sau bisexual. Domnule, dar eu poate sunt lăptar sau liftier (nu neapărat pentru a mă întâlni cu Mihaela Rădulescu). Cum procedez?

* O profesoară de religie din Timişoara este acuzată că terorizează copiii de şcoală primară - le zice că mamele care fac avort vor arde în Iad. În mod firesc, gâgâlicile cu matricolă au întrebat cadrul şcolar ce-i acela Iad.

Citit 859 ori Ultima modificare Vineri, 14 Februarie 2014 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.